Stewart, Al

Al Stewart (nar. 1945) je škótsky spevák, gitarista a skladateľ. Je typickým predstaviteľom folk-rocku z Veľkej Británie. Vo svojich textoch sa častejšie venoval historickým udalostiam a významným osobnostiam.

Svoju prvú dlhohrajúcu platňu vydal v roku 1967 pod názvom Bed-Sitter Images. Jedná sa o zmes folkových skladieb s orchestrálnymi aranžmánmi. O dva roky neskôr vyšiel album Love Chronicles, ktorý obsahoval titulnú 18-minútovú skladbu, ktorá zaujala svojim textom, hudobným spracovaním a aj účasťou Jimmyho Pagea (Led Zeppelin) na gitare. Zero She Flies získal ako prvý jeho album umiestnenie v UK rebríčku na 40. mieste. LP Orange z roku 1972 naznačila zmenu smerovania. Objavili sa ňom aj prog-rockové nálady a nahrávania sa... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stewart, 1967 Stewart, Al - Bed-Sitter Images
hodnocení/rating Stewart, Al - Bed-Sitter Images
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1969 Stewart, Al - Love Chronicles
hodnocení/rating Stewart, Al - Love Chronicles
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1970 Stewart, Al - Zero She Flies
hodnocení/rating Stewart, Al - Zero She Flies
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1972 Stewart, Al - Orange
hodnocení/rating Stewart, Al - Orange
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1973 Stewart, Al - Past, Present And Future
hodnocení/rating Stewart, Al - Past, Present And Future
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1975 Stewart, Al - Modern Times
hodnocení/rating Stewart, Al - Modern Times
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1976 Stewart, Al - Year Of The Cat
hodnocení/rating Stewart, Al - Year Of The Cat
1/1
recenze/hodnocení
Stewart, 1978 Stewart, Al - Time Passages
hodnocení/rating Stewart, Al - Time Passages
1/1
recenze/hodnocení
Stewart, 1980 Stewart, Al - 24 Carrots
hodnocení/rating Stewart, Al - 24 Carrots
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1984 Stewart, Al - Russians And Americans
hodnocení/rating Stewart, Al - Russians And Americans
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1988 Stewart, Al - Last Days Of The Century
hodnocení/rating Stewart, Al - Last Days Of The Century
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1993 Stewart, Al - Famous Last Words
hodnocení/rating Stewart, Al - Famous Last Words
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 1995 Stewart, Al - Between The Wars (with Laurence Juber)
hodnocení/rating Stewart, Al - Between The Wars (with Laurence Juber)
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 2000 Stewart, Al - Down In The Cellar
hodnocení/rating Stewart, Al - Down In The Cellar
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 2005 Stewart, Al - A Beach Full Of Shells
hodnocení/rating Stewart, Al - A Beach Full Of Shells
0/0
recenze/hodnocení
Stewart, 2008 Stewart, Al - Sparks Of Ancient Light
hodnocení/rating Stewart, Al - Sparks Of Ancient Light
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000