Stevens, Sufjan

Sufjan Stevens, celkem nenápadný třicátník, americký písničkář, jehož desky u nás seženete pouze po předlouhém hledání. Moc se o něm nemluvilo a u nás už vůbec. Jaké bylo ale překvapení, když se v přehledu nejlepších desek loňského roku hned podle několika hudebních magazínů v Británii i USA dostal do první desítky, ne-li na samotný vrchol.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stevens, 1999 Stevens, Sufjan - A Sun Came
hodnocení/rating Stevens, Sufjan - A Sun Came
0/0
recenze/hodnocení
Stevens, 2001 Stevens, Sufjan - Enjoy Your Rabbit
hodnocení/rating Stevens, Sufjan - Enjoy Your Rabbit
0/0
recenze/hodnocení
Stevens, 2003 Stevens, Sufjan - Greetings from Michigan: The Great Lakes State
hodnocení/rating Stevens, Sufjan - Greetings from Michigan: The Great Lakes State
0/0
recenze/hodnocení
Stevens, 2004 Stevens, Sufjan - Seven Swans
hodnocení/rating Stevens, Sufjan - Seven Swans
0/0
recenze/hodnocení
Stevens, 2005 Stevens, Sufjan - Illinois
hodnocení/rating Stevens, Sufjan - Illinois
2/2
recenze/hodnocení
Stevens, 2006 Stevens, Sufjan - The Avalanche: Outtakes & Extras from the Illinois Album
hodnocení/rating Stevens, Sufjan - The Avalanche: Outtakes & Extras from the Illinois Album
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000