Stern, Mike

Mike Stern je americký gitarista a skladateľ. Jeho diskografia obsahuje hromadu inovatívnych nahrávok na poli jazzu a fusion. Bol niekoľkokrát nominovaný na cenu Grammy a etabloval sa ako jeden z popredných jazz/fusion gitaristov a skladateľov svojej generácie.

Narodil sa v Bostone v januári roku 1953. Študoval taktiež na bostonskej prestížnej škole Berklee Collage Of Music. Po ukončení štúdia nastúpil ako gitarista do kapely Blood, Sweet & Tears, mal vtedy 22 rokov. Po krátkej spolupráci s Billym Cobhamom sa presťahoval do New Yorku, kde ho zlanáril Miles Davis na svoj hudobný návrat v roku 1981. Počas trojročného obdobia s Milesom nahrali tri albumy Man With The Horn (1981), Star People (1983) a živý We Want Miles (1982). Mike Stern... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stern, 1985 Stern, Mike - Neesh
hodnocení/rating Stern, Mike - Neesh
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 1986 Stern, Mike - Upside Downside
hodnocení/rating Stern, Mike - Upside Downside
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 1988 Stern, Mike - Time In Place
hodnocení/rating Stern, Mike - Time In Place
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 1989 Stern, Mike - Jigsaw
hodnocení/rating Stern, Mike - Jigsaw
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 1991 Stern, Mike - Odds Or Evens
hodnocení/rating Stern, Mike - Odds Or Evens
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 1992 Stern, Mike - Standards And Other Songs
hodnocení/rating Stern, Mike - Standards And Other Songs
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 1994 Stern, Mike - Is What It Is
hodnocení/rating Stern, Mike - Is What It Is
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 1996 Stern, Mike - Between The Lines
hodnocení/rating Stern, Mike - Between The Lines
0/1
recenze/hodnocení
Stern, 1997 Stern, Mike - Give And Take
hodnocení/rating Stern, Mike - Give And Take
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 1999 Stern, Mike - Play
hodnocení/rating Stern, Mike - Play
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 2001 Stern, Mike - Voices
hodnocení/rating Stern, Mike - Voices
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 2004 Stern, Mike - These Times
hodnocení/rating Stern, Mike - These Times
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 2006 Stern, Mike - Who Let The Cats Out?
hodnocení/rating Stern, Mike - Who Let The Cats Out?
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 2009 Stern, Mike - Big Neighborhood
hodnocení/rating Stern, Mike - Big Neighborhood
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 2012 Stern, Mike - All Over The Place
hodnocení/rating Stern, Mike - All Over The Place
0/0
recenze/hodnocení
Stern, 2014 Stern, Mike - Eclectic (Eric Johnson & Mike Stern)
hodnocení/rating Stern, Mike - Eclectic (Eric Johnson & Mike Stern)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000