Steeleye Span

Steeleye Span pocházejí z britských ostrovů a vedle Fairport Convention, Pentangle, Decameron, Magna Carty, Johna Renbourna... patří k britskému výkladnímu zboží ostrovní lidové hudby. Skupina prošla od svého vzniku řadou personálních proměn a do jejich akustické hudby pronikly elektrifikované nástroje a nakonec i rytmika. Od poloviny sedmdesátých let už měli charakter rockové kapely.
Steeleye Span formoval Ashley Hutchings, který ale pod zesilujícím vlivem elektrifikace kapelu opustil. Kapelu tvořili multiinstrumentalista Tim Hart, vynikající zpěvačka Maddy Priorová, její manžel - baskytarista Rick Kemp, kytarista Bob Johnson a houslista a mandolinista Peter Knight... Muzikantské mistrovství, nápadité skladatelství a aranžérská práce... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Steeleye 1970 Steeleye Span - Hark! The Village Wait
hodnocení/rating Steeleye Span - Hark! The Village Wait
1/2
recenze/hodnocení
Steeleye 1971 Steeleye Span - Please to See The King
hodnocení/rating Steeleye Span - Please to See The King
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 1972 Steeleye Span - Below The Salt
hodnocení/rating Steeleye Span - Below The Salt
2/3
recenze/hodnocení
Steeleye 1972 Steeleye Span - Ten Map Mop or Mr. Reservoir Butler Rides Again
hodnocení/rating Steeleye Span - Ten Map Mop or Mr. Reservoir Butler Rides Again
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 1973 Steeleye Span - Parcel of Rogues
hodnocení/rating Steeleye Span - Parcel of Rogues
1/1
recenze/hodnocení
Steeleye 1974 Steeleye Span - Now We Are Six
hodnocení/rating Steeleye Span - Now We Are Six
0/1
recenze/hodnocení
Steeleye 1975 Steeleye Span - Commoner's Crown
hodnocení/rating Steeleye Span - Commoner's Crown
0/2
recenze/hodnocení
Steeleye 1975 Steeleye Span - All Around My Hat
hodnocení/rating Steeleye Span - All Around My Hat
2/5
recenze/hodnocení
Steeleye 1976 Steeleye Span - Rocket Cottage
hodnocení/rating Steeleye Span - Rocket Cottage
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 1977 Steeleye Span - Storm For Ten
hodnocení/rating Steeleye Span - Storm For Ten
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 1980 Steeleye Span - Sails of Silver
hodnocení/rating Steeleye Span - Sails of Silver
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 1986 Steeleye Span - Back In Line
hodnocení/rating Steeleye Span - Back In Line
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 1989 Steeleye Span - Tempted And Tried
hodnocení/rating Steeleye Span - Tempted And Tried
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 1996 Steeleye Span - Time
hodnocení/rating Steeleye Span - Time
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 1999 Steeleye Span - Horkstow Grange
hodnocení/rating Steeleye Span - Horkstow Grange
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 2000 Steeleye Span - Bedlam Born
hodnocení/rating Steeleye Span - Bedlam Born
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 2004 Steeleye Span - Winter
hodnocení/rating Steeleye Span - Winter
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 2004 Steeleye Span - They Called Her Babylon
hodnocení/rating Steeleye Span - They Called Her Babylon
0/0
recenze/hodnocení
Steeleye 2006 Steeleye Span - Bloody Men
hodnocení/rating Steeleye Span - Bloody Men
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000