Status Quo

Komerčne úspešná anglická skupina hrajúca prevažne boogie, ktoré chytá za srdce masové publikum, vznikla v 60. rokoch zo skupiny Traffic Jam (predtým The Scorpions a The Spectres). Pôvodnú zostavu tvorili John Coghlan, Francis Rossi, Rick Parfitt, Roy Lynes a Alan Lancaster. Od roku 1968 vydávali množstvo singlov a albumov, s ktorými úspešne okupovali hitparády a skupina funguje dodnes.

hejkal 03/2010

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Status 1968 Status Quo - Picturesque Matchstickable Messages From The Status Quo
hodnocení/rating Status Quo - Picturesque Matchstickable Messages From The Status Quo
1/3
recenze/hodnocení
Status 1969 Status Quo - Spare parts
hodnocení/rating Status Quo - Spare parts
1/3
recenze/hodnocení
Status 1970 Status Quo - Ma Kelly's Greasy Spoon
hodnocení/rating Status Quo - Ma Kelly's Greasy Spoon
1/2
recenze/hodnocení
Status 1971 Status Quo - Dog Of Two Head
hodnocení/rating Status Quo - Dog Of Two Head
1/3
recenze/hodnocení
Status 1972 Status Quo - Piledriver
hodnocení/rating Status Quo - Piledriver
1/3
recenze/hodnocení
Status 1973 Status Quo - Hello!
hodnocení/rating Status Quo - Hello!
0/2
recenze/hodnocení
Status 1974 Status Quo - Quo
hodnocení/rating Status Quo - Quo
1/1
recenze/hodnocení
Status 1975 Status Quo - On The Level
hodnocení/rating Status Quo - On The Level
1/1
recenze/hodnocení
Status 1976 Status Quo - Blue for you
hodnocení/rating Status Quo - Blue for you
0/0
recenze/hodnocení
Status 1977 Status Quo - Live
hodnocení/rating Status Quo - Live
1/2
recenze/hodnocení
Status 1977 Status Quo - Rockin’ all over the world
hodnocení/rating Status Quo - Rockin’ all over the world
1/2
recenze/hodnocení
Status 1978 Status Quo - If You Can't Stand The Heat
hodnocení/rating Status Quo - If You Can't Stand The Heat
1/1
recenze/hodnocení
Status 1979 Status Quo - Whatever You Want
hodnocení/rating Status Quo - Whatever You Want
1/1
recenze/hodnocení
Status 1980 Status Quo - 12 Gold Bars
hodnocení/rating Status Quo - 12 Gold Bars
0/0
recenze/hodnocení
Status 1980 Status Quo - Just Supposin'
hodnocení/rating Status Quo - Just Supposin'
1/1
recenze/hodnocení
Status 1981 Status Quo - Never Too Late
hodnocení/rating Status Quo - Never Too Late
0/0
recenze/hodnocení
Status 1982 Status Quo - 1+9+8+2
hodnocení/rating Status Quo - 1+9+8+2
1/2
recenze/hodnocení
Status 1982 Status Quo - Live At The N.E.C.
hodnocení/rating Status Quo - Live At The N.E.C.
0/0
recenze/hodnocení
Status 1983 Status Quo - Back To Back
hodnocení/rating Status Quo - Back To Back
1/1
recenze/hodnocení
Status 1984 Status Quo - 12 Gold Bars Vol 2
hodnocení/rating Status Quo - 12 Gold Bars Vol 2
0/0
recenze/hodnocení
Status 1986 Status Quo - In The Army Now
hodnocení/rating Status Quo - In The Army Now
0/0
recenze/hodnocení
Status 1988 Status Quo - Ain't Complaining
hodnocení/rating Status Quo - Ain't Complaining
0/0
recenze/hodnocení
Status 1989 Status Quo - Perfect Remedy
hodnocení/rating Status Quo - Perfect Remedy
0/0
recenze/hodnocení
Status 1991 Status Quo - Rocking All Over The Years
hodnocení/rating Status Quo - Rocking All Over The Years
0/0
recenze/hodnocení
Status 1991 Status Quo - Rock Till You Drop
hodnocení/rating Status Quo - Rock Till You Drop
0/0
recenze/hodnocení
Status 1993 Status Quo - Live Alive Quo
hodnocení/rating Status Quo - Live Alive Quo
0/0
recenze/hodnocení
Status 1994 Status Quo - Thirsty Work
hodnocení/rating Status Quo - Thirsty Work
0/0
recenze/hodnocení
Status 1996 Status Quo - Don't Stop
hodnocení/rating Status Quo - Don't Stop
1/2
recenze/hodnocení
Status 1997 Status Quo - Whatever You Want – the Very Best Of Status Quo
hodnocení/rating Status Quo - Whatever You Want – the Very Best Of Status Quo
0/0
recenze/hodnocení
Status 1998 Status Quo - The Singles Collection 1966-73
hodnocení/rating Status Quo - The Singles Collection 1966-73
1/1
recenze/hodnocení
Status 1999 Status Quo - Under The Influence
hodnocení/rating Status Quo - Under The Influence
0/1
recenze/hodnocení
Status 2000 Status Quo - Famous In The Last Century
hodnocení/rating Status Quo - Famous In The Last Century
1/2
recenze/hodnocení
Status 2002 Status Quo - Heavy Traffic
hodnocení/rating Status Quo - Heavy Traffic
0/1
recenze/hodnocení
Status 2003 Status Quo - Riffs
hodnocení/rating Status Quo - Riffs
0/0
recenze/hodnocení
Status 2004 Status Quo - XS All Areas - The Greatest Hits
hodnocení/rating Status Quo - XS All Areas - The Greatest Hits
0/0
recenze/hodnocení
Status 2005 Status Quo - The Party Ain't Over Yet...
hodnocení/rating Status Quo - The Party Ain't Over Yet...
0/0
recenze/hodnocení
Status 2007 Status Quo - In Search of the Fourth Chord
hodnocení/rating Status Quo - In Search of the Fourth Chord
0/2
recenze/hodnocení
Status 2008 Status Quo - Pictures – 40 Years of Hits
hodnocení/rating Status Quo - Pictures – 40 Years of Hits
1/1
recenze/hodnocení
Status 2011 Status Quo - Quid Pro Quo
hodnocení/rating Status Quo - Quid Pro Quo
0/2
recenze/hodnocení
Status 2013 Status Quo - Bula Quo!
hodnocení/rating Status Quo - Bula Quo!
0/0
recenze/hodnocení
Status 2014 Status Quo - Aquostic (Stripped Bare)
hodnocení/rating Status Quo - Aquostic (Stripped Bare)
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000