Starr, Ringo

Ringo Starr (vlastním jménem Richard Starkey) (1940).
Britský bubeník, občasný zpěvák a skladatel.
Liverpoolský rodák. Jako profesionální bubeník působil v nejhlasitější místní rockandrollové skupině Rory Storm And The Hurricanes. Když byl odejit bubeník Pete Best, stal se v r. 1962 poslední členem legendárních The Beatles.
Univerzální bubeník, který ovládal většinu bubenických stylů, ale nikdy neměl důvod vést svoji hru k hráčským exhibicím. Technicky sice nebyl nijak mimořádně na výši, ale byl schopen zahrát v podstatě cokoliv.
Během kariéry Beatles se občas projevoval jako zpěvák a méně již jako skladatel. Jmenujme jeho autorské věci jako Don´t... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Starr, 1970 Starr, Ringo - Sentimental Journey
hodnocení/rating Starr, Ringo - Sentimental Journey
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 1970 Starr, Ringo - Beaucoup of Blues
hodnocení/rating Starr, Ringo - Beaucoup of Blues
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 1973 Starr, Ringo - Ringo
hodnocení/rating Starr, Ringo - Ringo
1/1
recenze/hodnocení
Starr, 1974 Starr, Ringo - Goodnight Vienna
hodnocení/rating Starr, Ringo - Goodnight Vienna
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 1976 Starr, Ringo - Ringo's Rotogravure
hodnocení/rating Starr, Ringo - Ringo's Rotogravure
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 1977 Starr, Ringo - Ringo the 4th
hodnocení/rating Starr, Ringo - Ringo the 4th
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 1978 Starr, Ringo - Bad Boy
hodnocení/rating Starr, Ringo - Bad Boy
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 1981 Starr, Ringo - Stop and Smell The Roses
hodnocení/rating Starr, Ringo - Stop and Smell The Roses
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 1983 Starr, Ringo - Old Wave
hodnocení/rating Starr, Ringo - Old Wave
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 1992 Starr, Ringo - Time Takes Time
hodnocení/rating Starr, Ringo - Time Takes Time
0/1
recenze/hodnocení
Starr, 1998 Starr, Ringo - Vertical Man
hodnocení/rating Starr, Ringo - Vertical Man
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 1999 Starr, Ringo - I Wanna Be Santa Claus
hodnocení/rating Starr, Ringo - I Wanna Be Santa Claus
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 2003 Starr, Ringo - Ringo Rama
hodnocení/rating Starr, Ringo - Ringo Rama
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 2005 Starr, Ringo - Choose Love
hodnocení/rating Starr, Ringo - Choose Love
1/1
recenze/hodnocení
Starr, 2008 Starr, Ringo - Liverpool 8
hodnocení/rating Starr, Ringo - Liverpool 8
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 2010 Starr, Ringo - Y Not
hodnocení/rating Starr, Ringo - Y Not
0/0
recenze/hodnocení
Starr, 2012 Starr, Ringo - Ringo 2012
hodnocení/rating Starr, Ringo - Ringo 2012
1/1
recenze/hodnocení
Starr, 2015 Starr, Ringo - Postcards From Paradise
hodnocení/rating Starr, Ringo - Postcards From Paradise
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000