Stano

Irský hudebník a zvukový performátor Stano se narodil jako John Denver Stanley v roce 1961 v Dublinu. K hudbě se dostal již jako dítě, při zpívání v dětském sboru u církevní školy, kterou navštěvoval. Po krátkém působení v armádě se koncem 70. let objevuje na dublinské punkové scéně a stává se členem kvarteta The Threat. S kapelou vydal singl "Lullaby In C / High Cost Of Living" (1980), načež se kapela rozpadla. Stano pokračoval v solovém zkoumání různých zákoutí experimentální hudby, používání konkrétních zvuků, originální poezie a vizuálních obrazů. Zároveň publikuje své verše v magazínu Vox. V roce 1982 realizuje se svým přítelem, hudebním a filmovým režisérem, Vinniem Murphym první sólový singl "Room / Town" a o... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Stano 1982 Stano - Room (Single)
hodnocení/rating Stano - Room (Single)
1/1
recenze/hodnocení
Stano 1983 Stano - Content To Write In I Dine Weathercraft
hodnocení/rating Stano - Content To Write In I Dine Weathercraft
1/1
recenze/hodnocení
Stano 1986 Stano - Seducing Decadence In Morning Treecrash
hodnocení/rating Stano - Seducing Decadence In Morning Treecrash
1/1
recenze/hodnocení
Stano 1987 Stano - Daphne Will Be Born Again
hodnocení/rating Stano - Daphne Will Be Born Again
0/1
recenze/hodnocení
Stano 1988 Stano - Only
hodnocení/rating Stano - Only
0/1
recenze/hodnocení
Stano 1994 Stano - Wreckage
hodnocení/rating Stano - Wreckage
0/1
recenze/hodnocení
Stano 2006 Stano - Reverse Presence (Best Of)
hodnocení/rating Stano - Reverse Presence (Best Of)
0/1
recenze/hodnocení
Stano 2010 Stano - Blind Sound
hodnocení/rating Stano - Blind Sound
0/1
recenze/hodnocení
Stano 2011 Stano - Memory Distorts A Life
hodnocení/rating Stano - Memory Distorts A Life
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000