Springsteen, Bruce - Hammersmith Odeon London '75

Springsteen, Bruce - Hammersmith Odeon London '75 - tracklist alba, hodnocen?, recenze



CD 1
1 Thunder Road 5:50
2 Tenth Avenue Freeze-Out 3:50
3 Spirit In The Night 7:35
including The Moon Was Yellow (And The Night
Was Young) by Fred Ahlert and Edgar Leslie
4 Lost In The Flood 6:15
5 She's The One 5:23
6 Born To Run 4:16
7 The E Street Shuffle 12:51
including Having A Party by Sam Cooke
8 It's Hard To Be A Saint In The City 5:27
9 Backstreets 7:22

CD 2
1 Kitty's Back 17:14
including Moondance by Van Morrison
2 Jungleland 9:35
3 Rosalita (Come Out Tonight) 9:51
including Come A Little Bit Closer by Tommy
Boyce, Bobby Hart and Wes Ferrell and Theme
From Shaft by Isaac Hayes
4 4th of July, Asbury Park (Sandy) 7:03
5 Detroit Medley 7:02
Devil With A Blue Dress On by William Stevenson
and Frederick Lang, Jenny Take A Ride by Bob
Crewe, Enotris Johnson and Richard Penniman,
Wheels and Good Golly, Miss Molly by Robert
Blackwell, John Marascalco
6 For You 8:26
7 Quarter To Three 6:44

All songs by Bruce Springsteen, except where noted. Produced by Bruce Springsteen, Jon Landau, Barbara Carr and Thom Zimny.


Bruce Springsteen & The E Street Band

Detail hodnocení alba (hodnoceno x)

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank


Rock Shock Hudba 2000