Springsteen, Bruce

"The Boss" se narodil 23.9.1949 ve státě New Jersey. V mládí ho velmi ovlivnili Beatles a brzy se rozhodl stát se rockovou hvězdou. Začal vystupovat v newyorských klubech, na nějaký čas přesídlil do Kalifornie, ale nepochodil. Najal si proto manažera Mika Appela, který ho seznámil se šéfem firmy Columbia Johnem Hammondem (ten v roce 1961 nastartoval kariéru Boba Dylana). Mladý Springsteen na něj zapůsobil stejně jako před lety Dylan a okamžitě s ním podepsal smlouvu na první album. Nadějný, folkově orientovaný debut Greetings From Ashbury Park, New Jersey vyšel v r.1973, úspěch se však zatím nedostavil. To ale Springsteena neodradilo a nadále vytrvale koncertovat po celém východním pobřeží. Pro svoje druhé LP The Wild, The Innocent And The... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Springsteen, 1973 Springsteen, Bruce - Greetings from Asbury Park, N.J.
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Greetings from Asbury Park, N.J.
3/5
recenze/hodnocení
Springsteen, 1973 Springsteen, Bruce - The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle
1/3
recenze/hodnocení
Springsteen, 1975 Springsteen, Bruce - Born to Run
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Born to Run
1/3
recenze/hodnocení
Springsteen, 1978 Springsteen, Bruce - Darkness on the Edge of Town
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Darkness on the Edge of Town
1/2
recenze/hodnocení
Springsteen, 1980 Springsteen, Bruce - The River
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - The River
1/2
recenze/hodnocení
Springsteen, 1980 Springsteen, Bruce - Nassau night 31.12.1980
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Nassau night 31.12.1980
1/1
recenze/hodnocení
Springsteen, 1982 Springsteen, Bruce - Nebraska
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Nebraska
2/3
recenze/hodnocení
Springsteen, 1984 Springsteen, Bruce - Born in the U.S.A
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Born in the U.S.A
1/4
recenze/hodnocení
Springsteen, 1986 Springsteen, Bruce - Live 1975–85
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Live 1975–85
0/2
recenze/hodnocení
Springsteen, 1987 Springsteen, Bruce - Tunnel of Love
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Tunnel of Love
2/3
recenze/hodnocení
Springsteen, 1992 Springsteen, Bruce - Human Touch
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Human Touch
2/2
recenze/hodnocení
Springsteen, 1992 Springsteen, Bruce - Lucky Town
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Lucky Town
1/1
recenze/hodnocení
Springsteen, 1994 Springsteen, Bruce - Greatest Hits
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Greatest Hits
0/0
recenze/hodnocení
Springsteen, 1995 Springsteen, Bruce - The Ghost of Tom Joad
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - The Ghost of Tom Joad
2/2
recenze/hodnocení
Springsteen, 1999 Springsteen, Bruce - 18 Tracks (compilation)
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - 18 Tracks (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Springsteen, 2000 Springsteen, Bruce - Bruce Springsteen & The E Street Band Live In New York City
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Bruce Springsteen & The E Street Band Live In New York City
0/0
recenze/hodnocení
Springsteen, 2001 Springsteen, Bruce - Bruce Springsteen & The E Street Band: Live in New York City DVD
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Bruce Springsteen & The E Street Band: Live in New York City DVD
0/0
recenze/hodnocení
Springsteen, 2002 Springsteen, Bruce - The Rising
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - The Rising
1/2
recenze/hodnocení
Springsteen, 2003 Springsteen, Bruce - Bruce Springsteen & The E Street Band: Live In Barcelona
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Bruce Springsteen & The E Street Band: Live In Barcelona
1/1
recenze/hodnocení
Springsteen, 2003 Springsteen, Bruce - The Essential Bruce Springsteen
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - The Essential Bruce Springsteen
0/0
recenze/hodnocení
Springsteen, 2005 Springsteen, Bruce - Devils & Dust
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Devils & Dust
1/3
recenze/hodnocení
Springsteen, 2005 Springsteen, Bruce - Born To Run 30th Anniversary Edition
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Born To Run  30th Anniversary Edition
0/0
recenze/hodnocení
Springsteen, 2005 Springsteen, Bruce - Hammersmith Odeon London '75
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Hammersmith Odeon London '75
0/0
recenze/hodnocení
Springsteen, 2006 Springsteen, Bruce - We Shall Overcome: The Seeger Sessions
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - We Shall Overcome: The Seeger Sessions
1/1
recenze/hodnocení
Springsteen, 2007 Springsteen, Bruce - Bruce Springsteen with The Sessions Band: Live In Dublin
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Bruce Springsteen with The Sessions Band: Live In Dublin
0/0
recenze/hodnocení
Springsteen, 2007 Springsteen, Bruce - Magic
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Magic
1/1
recenze/hodnocení
Springsteen, 2009 Springsteen, Bruce - Working on a Dream
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Working on a Dream
1/1
recenze/hodnocení
Springsteen, 2010 Springsteen, Bruce - The Promise
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - The Promise
1/1
recenze/hodnocení
Springsteen, 2012 Springsteen, Bruce - Wrecking Ball
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Wrecking Ball
1/1
recenze/hodnocení
Springsteen, 2014 Springsteen, Bruce - High Hopes
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - High Hopes
0/0
recenze/hodnocení
Springsteen, 2016 Springsteen, Bruce - Chapter and Verse
hodnocení/rating Springsteen, Bruce - Chapter and Verse
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000