Spock's Beard

Spock´s Beard

31.10.2000

Progresívna rocková skupina Spock´s Beard (spočiatku pod názvom One) vznikla na jar 1992 v Los Angeles. A odkiaľ sa vzalo pomenovanie Spock´s Beard? Existuje viacero verzií, jedna tvrdí, že Nick mal zvláštneho psa Spocka s nadmerným ochlpením na papuli, druhá čerpá zo seriálu Star Trek, konkrétne z epizódy Mirror, Mirror. Kapelu spočiatku tvorili bratia Morseovci, Al a Neal. Nicka stretli na jednej večernej klubovej jamovačke. Bol skvelý. Neal sa preto rozhodol poslať mu kazetu s demonahrávkami. Poslal ju späť už aj s nahratými bicími, čo oboch bratov šokovalo. Vôbec nečakali, že tak rýchlo nájdu nekomerčného hráča, úplne vyhovujúceho do projektu. Podobná situácia sa zopakovala s... (celý článek)

 

Související kapely/osobnosti: Morse, Neal

Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Spock's 1995 Spock's Beard - The Light
hodnocení/rating Spock's Beard - The Light
2/4
recenze/hodnocení
Spock's 1996 Spock's Beard - Beware of Darkness
hodnocení/rating Spock's Beard - Beware of Darkness
2/4
recenze/hodnocení
Spock's 1997 Spock's Beard - The Kindness of Strangers
hodnocení/rating Spock's Beard - The Kindness of Strangers
2/4
recenze/hodnocení
Spock's 1998 Spock's Beard - The Beard Is Out There - Live
hodnocení/rating Spock's Beard - The Beard Is Out There - Live
0/0
recenze/hodnocení
Spock's 1999 Spock's Beard - Day for Night
hodnocení/rating Spock's Beard - Day for Night
3/5
recenze/hodnocení
Spock's 2000 Spock's Beard - V
hodnocení/rating Spock's Beard - V
6/9
recenze/hodnocení
Spock's 2000 Spock's Beard - Don't Try This At Home - Live
hodnocení/rating Spock's Beard - Don't Try This At Home - Live
0/0
recenze/hodnocení
Spock's 2002 Spock's Beard - Snow
hodnocení/rating Spock's Beard - Snow
3/5
recenze/hodnocení
Spock's 2003 Spock's Beard - Feel Euphoria
hodnocení/rating Spock's Beard - Feel Euphoria
3/5
recenze/hodnocení
Spock's 2005 Spock's Beard - Octane
hodnocení/rating Spock's Beard - Octane
5/7
recenze/hodnocení
Spock's 2005 Spock's Beard - Gluttons For Punishment - Live 05
hodnocení/rating Spock's Beard - Gluttons For Punishment - Live 05
0/0
recenze/hodnocení
Spock's 2006 Spock's Beard - Spock’s Beard
hodnocení/rating Spock's Beard - Spock’s Beard
2/4
recenze/hodnocení
Spock's 2008 Spock's Beard - Live
hodnocení/rating Spock's Beard - Live
0/0
recenze/hodnocení
Spock's 2010 Spock's Beard - X
hodnocení/rating Spock's Beard - X
1/2
recenze/hodnocení
Spock's 2011 Spock's Beard - Live at High Voltage Festival
hodnocení/rating Spock's Beard - Live at High Voltage Festival
0/0
recenze/hodnocení
Spock's 2012 Spock's Beard - The X Tour-Live
hodnocení/rating Spock's Beard - The X Tour-Live
0/0
recenze/hodnocení
Spock's 2013 Spock's Beard - Brief Nocturnes And Dreamless Sleep
hodnocení/rating Spock's Beard - Brief Nocturnes And Dreamless Sleep
4/7
recenze/hodnocení
Spock's 2015 Spock's Beard - The Oblivion Particle
hodnocení/rating Spock's Beard - The Oblivion Particle
3/8
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000