Spedding, Chris

Chris Spedding se narodil jako Peter Robinson v roce 1944. Vyrůstal u adoptivních rodičů (odtud příjmení Spedding). Koncem šedesátých let hrál s kapelou Battered Ornaments textaře Petera Browna. V roce 1969 hrál na prvním albu Jacka Bruce (ex. Cream) s názvem "Songs for a Tailor". O dva roky později s ním nahrál ještě album "Harmony Row". V roce 1970 vydal svou první sólovou zcela instrumentální desku "Songs Without Words" a od té doby se věnoval jak sólové kariéře, tak i práci studiového hudebníka (John Cale, Tom Waits, Paul McCartney, Willy DeVille, Nick Mason, Bryan Ferry, Elton John, Harry Nilsson, Robert Gordon, Mike d'Abo, ...). Jeho největším hitem je asi „Motorbiking“ z roku 1975.

urzug, 08/2012

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Spedding, 1970 Spedding, Chris - Songs Without Words
hodnocení/rating Spedding, Chris - Songs Without Words
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1971 Spedding, Chris - Backwoods Progression
hodnocení/rating Spedding, Chris - Backwoods Progression
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1972 Spedding, Chris - Only Lick I Know
hodnocení/rating Spedding, Chris - Only Lick I Know
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1977 Spedding, Chris - Chris Spedding
hodnocení/rating Spedding, Chris - Chris Spedding
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1977 Spedding, Chris - Hurt
hodnocení/rating Spedding, Chris - Hurt
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1979 Spedding, Chris - Guitar Graffiti
hodnocení/rating Spedding, Chris - Guitar Graffiti
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1980 Spedding, Chris - I'm Not Like Everybody Else
hodnocení/rating Spedding, Chris - I'm Not Like Everybody Else
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1981 Spedding, Chris - Friday the 13th
hodnocení/rating Spedding, Chris - Friday the 13th
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1986 Spedding, Chris - Enemy Within
hodnocení/rating Spedding, Chris - Enemy Within
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1990 Spedding, Chris - Cafe Days
hodnocení/rating Spedding, Chris - Cafe Days
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1991 Spedding, Chris - Just Plug Him In!
hodnocení/rating Spedding, Chris - Just Plug Him In!
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 1995 Spedding, Chris - Gesundheit!
hodnocení/rating Spedding, Chris - Gesundheit!
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 2002 Spedding, Chris - One Step Ahead of the Blues
hodnocení/rating Spedding, Chris - One Step Ahead of the Blues
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 2005 Spedding, Chris - Click Clack
hodnocení/rating Spedding, Chris - Click Clack
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 2011 Spedding, Chris - Pearls
hodnocení/rating Spedding, Chris - Pearls
0/0
recenze/hodnocení
Spedding, 2015 Spedding, Chris - Joyland
hodnocení/rating Spedding, Chris - Joyland
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000