Special Providence

Special Providence je maďarská kapela založená v roku 2004. Založili ju Zoltán Cséry (piano, klávesy) a Ádám Markó (bicie). Zostavu doplnili Márton Kertézs (gitara) a István Bata (basa), neskôr bol však nahradený Attilom Fehérvárim. Sú známi aj tým, že vedú rôzne bočné projekty a fungujú aj ako štúdioví muzikanti pre rôznych umelcov. Bubeník a zároveň hnací motor skupiny Ádám Markó napr. nahral bicie party na album Equestion Of Time (2011) pre slovenského jazz-rockového gitaristu Davida Kollara. Special Providence z hudobného hľadiska predstavuje nápaditý a energický kompilát progresívneho rock/metalu, jazz-rocku a zaujímavo spracovaných elektronických prvkov.

Počas svojej kariéry sa predrali medzi popredné a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Special 2007 Special Providence - Space Café
hodnocení/rating Special Providence - Space Café
0/0
recenze/hodnocení
Special 2008 Special Providence - Labyrinth
hodnocení/rating Special Providence - Labyrinth
0/0
recenze/hodnocení
Special 2011 Special Providence - Soul Alert
hodnocení/rating Special Providence - Soul Alert
0/0
recenze/hodnocení
Special 2015 Special Providence - Essence Of Change
hodnocení/rating Special Providence - Essence Of Change
1/1
recenze/hodnocení
Special 2017 Special Providence - Will
hodnocení/rating Special Providence - Will
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000