Solefald

Počátky Solefald se datují do roku 1995, kdy se dva techno-thrasem ostřílení muzikanti Lazare (Lars Nedland) a Cornelius (Cornelius Jakhelln) rozhodli pro spolupráci. Hned prvním demem "Jernlov" ukázali, že jejich náhled na black metal se liší od mnoha norských souputníků.
Brzy po nich sáhl label AvantGarde Music, u nichž vydali dvě alba - "The Linear Scaffold" (1997) a o něco progreisvnější "Neonism" (1999).
V nastoleném trendu pokračovali i u nových chlebodárců Century Media vydáním "Pills Against the Ageless Ills" (2001). Albem "In Harmonia Universali" (2003) se ještě více otevřeli novým vlivům i 70. letům.
V roce 2005 se oba pánové vydali na Island napsat nové album, zamýšlejíc vydat pak jen jedno. Avšak jim gejzíry... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Solefald 1997 Solefald - The Linear Scaffold
hodnocení/rating Solefald - The Linear Scaffold
1/1
recenze/hodnocení
Solefald 1999 Solefald - Neonism
hodnocení/rating Solefald - Neonism
0/0
recenze/hodnocení
Solefald 2001 Solefald - Pills Against The Ageless Ills
hodnocení/rating Solefald - Pills Against The Ageless Ills
1/1
recenze/hodnocení
Solefald 2003 Solefald - In Harmonia Universali
hodnocení/rating Solefald - In Harmonia Universali
1/1
recenze/hodnocení
Solefald 2005 Solefald - Red for Fire: An Icelandic Odyssey, Part 1
hodnocení/rating Solefald - Red for Fire: An Icelandic Odyssey, Part 1
1/1
recenze/hodnocení
Solefald 2006 Solefald - Black For Death: An Icelandic Odyssey, Part 2
hodnocení/rating Solefald - Black For Death: An Icelandic Odyssey, Part 2
0/0
recenze/hodnocení
Solefald 2008 Solefald - The Circular Drain
hodnocení/rating Solefald - The Circular Drain
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000