Soilwork

Švédska kapela Soilwork bola založená v roku 1995 spevákom Björnom Stridom a gitaristom Peterom Wichersom. Patria medzi veľmi výrazných predstaviteľov melodického death-metalu a ovplyvnili ich také skupiny ako At The Gates, Dissection, Bathory, Meshuggah, In Flames, Dark Tranquillity, Pantera alebo Carcass. Taktiež sa v ich hudbe vyskytujú prvky alternatívneho aj progresívneho metalu. Sú súčasťou tzv. “gothenburgskej scény“, ktorá je v podstate štýlovým mixom extrémneho metalu, prog-metalu a klasického heavy-metalu, no vypracovali si pomerne rýchlo svoj vlastný zvuk aj štýl. O ich obľúbenosti svedčí viacero umiestnení nielen v európskych rebríčkoch, ale dostali sa so svojou hudbou aj do samotného amerického billboardu.

V... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Soilwork 1998 Soilwork - Steelbath Suicide
hodnocení/rating Soilwork - Steelbath Suicide
0/0
recenze/hodnocení
Soilwork 2000 Soilwork - The Chainheart Machine
hodnocení/rating Soilwork - The Chainheart Machine
0/0
recenze/hodnocení
Soilwork 2001 Soilwork - A Predator's Portrait
hodnocení/rating Soilwork - A Predator's Portrait
0/0
recenze/hodnocení
Soilwork 2002 Soilwork - Natural Born Chaos
hodnocení/rating Soilwork - Natural Born Chaos
2/2
recenze/hodnocení
Soilwork 2003 Soilwork - Figure Number Five
hodnocení/rating Soilwork - Figure Number Five
1/2
recenze/hodnocení
Soilwork 2005 Soilwork - Stabbing The Drama
hodnocení/rating Soilwork - Stabbing The Drama
0/0
recenze/hodnocení
Soilwork 2007 Soilwork - Sworn To A Great Divide
hodnocení/rating Soilwork - Sworn To A Great Divide
0/0
recenze/hodnocení
Soilwork 2010 Soilwork - The Panic Broadcast
hodnocení/rating Soilwork - The Panic Broadcast
0/0
recenze/hodnocení
Soilwork 2013 Soilwork - The Living Infinite
hodnocení/rating Soilwork - The Living Infinite
0/0
recenze/hodnocení
Soilwork 2015 Soilwork - The Ride Majestic
hodnocení/rating Soilwork - The Ride Majestic
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000