Soft Machine

U zrodu Soft Machine stáli v roce 1966 bubeník a zpěvák Robert Wyatt, kytarista a zpěvák Kevin Ayers, další kytarista Daevid Allen a hráč na klávesové nástroje Mike Ratledge. Allen s Wyattem spolu v minulosti vystupovali v Daevid Allen Triu, Wyatt s Ayersem (a budoucím baskytaristou Soft Machine Hughem Hopperem) byli zakládajícími členy kapely Wilde Flowers, ze které později vznikla další hvězdná skupina Caravan.

Debutové album Soft Machine, které vyšlo v prosinci roku 1968, produkovali manažer Jimiho Hendrixe a bývalý baskytarista Animals Chas Chandler a slavný americký producent Tom Wilson. Album je silně ovlivněno psychedelií, můžeme však na něm zaslechnout první náznaky... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Soft 1968 Soft Machine - The Soft Machine
hodnocení/rating Soft Machine - The Soft Machine
1/4
recenze/hodnocení
Soft 1969 Soft Machine - Volume Two
hodnocení/rating Soft Machine - Volume Two
1/2
recenze/hodnocení
Soft 1970 Soft Machine - Third
hodnocení/rating Soft Machine - Third
2/4
recenze/hodnocení
Soft 1971 Soft Machine - Fourth
hodnocení/rating Soft Machine - Fourth
1/1
recenze/hodnocení
Soft 1972 Soft Machine - Fifth
hodnocení/rating Soft Machine - Fifth
1/2
recenze/hodnocení
Soft 1973 Soft Machine - Six
hodnocení/rating Soft Machine - Six
2/2
recenze/hodnocení
Soft 1973 Soft Machine - Seven
hodnocení/rating Soft Machine - Seven
1/2
recenze/hodnocení
Soft 1975 Soft Machine - Bundles
hodnocení/rating Soft Machine - Bundles
0/1
recenze/hodnocení
Soft 1976 Soft Machine - Softs
hodnocení/rating Soft Machine - Softs
0/0
recenze/hodnocení
Soft 1981 Soft Machine - Land of Cockayne
hodnocení/rating Soft Machine - Land of Cockayne
1/1
recenze/hodnocení
Soft 1989 Soft Machine - Jet-Propelled Photographs
hodnocení/rating Soft Machine - Jet-Propelled Photographs
1/1
recenze/hodnocení
Soft 2005 Soft Machine - Breda Reactor
hodnocení/rating Soft Machine - Breda Reactor
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000