Soft Machine Legacy

Soft Machine bola veľmi uznávaná kapela od svojho vzniku, teda od konca 60-tých rokov a bola na špici mnohých hudobných žánrov, vrátane progresívnej a psychedelickej rockovej scény a následného prívalu jazz rocku a fusion. Bolo teda logické, že bývalí členovia Soft Machine sa zídu v priebehu rokov a budú pokračovať v ich odkaze. Prvá takáto koncepcia bola v roku 1999 formácia Soft Ware, v ktorej účinkovali Elton Dean, Hugh Hopper, John Marshall a dlhoročný priateľ Keith Tippett. Táto zostava bola spolu len krátko. Potom v roku 2002 sa ďalší bývalý člen Soft Machine Allan Holdsworth pripojil k zostávajúcim trom členom Soft Ware a premenovali sa na Soft Works. Vyprodukovali len album "Abracadabra", ktorý sa skladal z nového materiálu.
Po... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Soft 2005 Soft Machine Legacy - Live In Zaandam
hodnocení/rating Soft Machine Legacy - Live In Zaandam
0/0
recenze/hodnocení
Soft 2006 Soft Machine Legacy - Soft Machine Legacy
hodnocení/rating Soft Machine Legacy - Soft Machine Legacy
0/1
recenze/hodnocení
Soft 2006 Soft Machine Legacy - Live At The New Morning
hodnocení/rating Soft Machine Legacy - Live At The New Morning
0/0
recenze/hodnocení
Soft 2007 Soft Machine Legacy - Steam
hodnocení/rating Soft Machine Legacy - Steam
0/0
recenze/hodnocení
Soft 2010 Soft Machine Legacy - Live Adventures
hodnocení/rating Soft Machine Legacy - Live Adventures
0/0
recenze/hodnocení
Soft 2013 Soft Machine Legacy - Burden Of Proof
hodnocení/rating Soft Machine Legacy - Burden Of Proof
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000