Socrates Drank The Conium

V roku 1969 vznikla v Aténach parádna hard rocková skupina s filozoficky existenciálnym názvom Socrates Drank The Conium. Založil ju hendrixovsky orientovaný gitarista John (pôvodne Yannis) Spathas spolu s basákom Andonisom Tourkogiorgisom. Tí spolu hrali od roku 1966 v beatovej skupine The Persons, ktorá sa práve vtedy rozpadla. Za bicie si sadol Elias Boukouvalas a celá banda začala hrávať v aténskom klube Kyttaro. Stala sa známa (aspoň tam) a v roku 1971 sa tým pádom zjavila aj na kompilačnej platni Live at Kittaro. Tá sa okrem komiksového obalu mohla popýšiť piatimi kapelami a šiestimi skladbami, pričom Socrates Drank The Conium prispeli desaťminútovou vecou, ktorá sa v origináli volala Ηλεκτρικός Σωκράτης. V tomto roku hral v skupine... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Socrates 1971 Socrates Drank The Conium - Live at Kittaro
hodnocení/rating Socrates Drank The Conium - Live at Kittaro
0/0
recenze/hodnocení
Socrates 1972 Socrates Drank The Conium - Socrates Drank The Conium
hodnocení/rating Socrates Drank The Conium - Socrates Drank The Conium
0/0
recenze/hodnocení
Socrates 1972 Socrates Drank The Conium - Taste of conium
hodnocení/rating Socrates Drank The Conium - Taste of conium
0/0
recenze/hodnocení
Socrates 1973 Socrates Drank The Conium - On the wings
hodnocení/rating Socrates Drank The Conium - On the wings
0/0
recenze/hodnocení
Socrates 1976 Socrates Drank The Conium - /Socrates/ Phos
hodnocení/rating Socrates Drank The Conium - /Socrates/ Phos
1/1
recenze/hodnocení
Socrates 1980 Socrates Drank The Conium - /Socrates/ Waiting for something
hodnocení/rating Socrates Drank The Conium - /Socrates/ Waiting for something
0/0
recenze/hodnocení
Socrates 1981 Socrates Drank The Conium - /Socrates/ Breaking through
hodnocení/rating Socrates Drank The Conium - /Socrates/ Breaking through
0/0
recenze/hodnocení
Socrates 1983 Socrates Drank The Conium - /Socrates/ Plaza
hodnocení/rating Socrates Drank The Conium - /Socrates/ Plaza
0/0
recenze/hodnocení
Socrates 1999 Socrates Drank The Conium - Live in concert'99
hodnocení/rating Socrates Drank The Conium - Live in concert'99
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000