Small Faces

Klasická šesťdesiatková kapela z Britských ostrovov (dokonca priamo z Londýna) nazvaná Small Faces dala svetu nielen hity ako Itchycoo Park alebo Lazy Sunday, ale aj fenomenálneho speváka Steve Marriotta.

Vznikla v roku 1965 v zostave Steve Marriott (spev, gitara), Ronnie Lane (basa, spev), Kenney Jones (bicie) a Jimmy Winston (klávesy). Posledného menovaného vystriedal v roku 1966 Ian McLagan (klávesy, spev). Debutový album Small Faces ponúkol hity Whatcha gonna do about it a Sha-la-la-la-lee. Ešte v roku 1965 si však kapela zahrala vo filme Dateline Diamonds. V roku 1967 nasledoval album (opäť) Small Faces a hit Here come the nice. V tom istom čase sa na pulty dostala aj kompilácia From the beginning obsahujúca aj nevydané nahrávky. Ďalší hit,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Small 1966 Small Faces - Small Faces
hodnocení/rating Small Faces - Small Faces
0/0
recenze/hodnocení
Small 1967 Small Faces - From the beginning
hodnocení/rating Small Faces - From the beginning
0/0
recenze/hodnocení
Small 1967 Small Faces - Small Faces
hodnocení/rating Small Faces - Small Faces
0/0
recenze/hodnocení
Small 1967 Small Faces - There are but four Small Faces [US version]
hodnocení/rating Small Faces - There are but four Small Faces [US version]
0/1
recenze/hodnocení
Small 1968 Small Faces - Ogdens' nut gone flake
hodnocení/rating Small Faces - Ogdens' nut gone flake
0/0
recenze/hodnocení
Small 1969 Small Faces - The Autumn stone
hodnocení/rating Small Faces - The Autumn stone
0/0
recenze/hodnocení
Small 1977 Small Faces - Playmates
hodnocení/rating Small Faces - Playmates
0/0
recenze/hodnocení
Small 1978 Small Faces - 78 in the shade
hodnocení/rating Small Faces - 78 in the shade
0/0
recenze/hodnocení
Small 1999 Small Faces - The BBC Sessions
hodnocení/rating Small Faces - The BBC Sessions
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000