Sly & the Family Stone

V polovině šedesátých let byl v USA hodně populární soul, který se dále vyvíjel v progresivnější variantě funku a jako eklektická hudba se spojoval s rockem a jazzem. Mezi významné interprety tehdejší časů patřil např. James Brown, Wilson Pickett, Joe Tex, Otis Redding, Dinah Washington, Nina Simone, Aretha Franklin, ale také Sly And The Family Stone.
Vznikli v r. 1966 ve slunné Kalifornii, v San Francisku. Zakladateli byli sourozenci Sly, Freddie, Vet a Rose Stoneovi - stejně jako Cynthia Robinson, Jerry Martini a Greg Errico.
Skupina se díky správnému načasování a promotéra Larryho Grahama stala brzy nejen atrakcí na západním pobřeží, ale brzy si získala díky svým famózním koncertním výkonům i celou Ameriku.
Skupina mj.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sly 1967 Sly & the Family Stone - A Whole New Thing
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - A Whole New Thing
0/0
recenze/hodnocení
Sly 1968 Sly & the Family Stone - Dance to the Music
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - Dance to the Music
0/0
recenze/hodnocení
Sly 1968 Sly & the Family Stone - Life
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - Life
0/0
recenze/hodnocení
Sly 1969 Sly & the Family Stone - Stand!
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - Stand!
1/1
recenze/hodnocení
Sly 1971 Sly & the Family Stone - There's a Riot Goin' On
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - There's a Riot Goin' On
0/0
recenze/hodnocení
Sly 1973 Sly & the Family Stone - Fresh
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - Fresh
0/0
recenze/hodnocení
Sly 1974 Sly & the Family Stone - Small Talk
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - Small Talk
0/0
recenze/hodnocení
Sly 1976 Sly & the Family Stone - Heard Ya Missed Me, Well I'm Back
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - Heard Ya Missed Me, Well I'm Back
0/0
recenze/hodnocení
Sly 1979 Sly & the Family Stone - Back on the Right Track
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - Back on the Right Track
0/0
recenze/hodnocení
Sly 1982 Sly & the Family Stone - Ain't But the One Way
hodnocení/rating Sly & the Family Stone - Ain't But the One Way
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000