Slayer

Slayer je americká thrashmetalová hudební skupina působící od počátku 80. let. Byla založena Kerry Kingem, který posléze nalezl na post baskytaristy Toma Arayu (s kterým tvoří jednu z nejproduktivnějších autorských dvojic na metalové scéně) a na místo druhého kytaristy našel Jeffa Hannemana. Bubeníkem se stal Dave Lombardo. Kapela se během chvíle stala velmi populární v undergroundové scéně a spolu s kapelami jako Metallica, Anthrax a Megadeth založila thrashmetalovou scénu.
Největším úspěchem bylo vydání alba Reign in Blood, kterým ovšem dosáhli podle kritiků určitého zenitu. Dokonce dokázali, že negativní reklama je nejlepší reklama. Úvodní písní „Angel of Death“ (anděl smrti) rozpoutali spor o to, jestli nejsou nahodou... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Slayer 1983 Slayer - Show No Mercy
hodnocení/rating Slayer - Show No Mercy
0/3
recenze/hodnocení
Slayer 1984 Slayer - Haunting The Chapel
hodnocení/rating Slayer - Haunting The Chapel
0/0
recenze/hodnocení
Slayer 1985 Slayer - Hell Awaits
hodnocení/rating Slayer - Hell Awaits
0/1
recenze/hodnocení
Slayer 1986 Slayer - Reign In Blood
hodnocení/rating Slayer - Reign In Blood
2/4
recenze/hodnocení
Slayer 1988 Slayer - South Of Heaven
hodnocení/rating Slayer - South Of Heaven
2/3
recenze/hodnocení
Slayer 1990 Slayer - Seasons In The Abyss
hodnocení/rating Slayer - Seasons In The Abyss
1/3
recenze/hodnocení
Slayer 1994 Slayer - Divine Intervention
hodnocení/rating Slayer - Divine Intervention
1/2
recenze/hodnocení
Slayer 1996 Slayer - Undisputed Attitude
hodnocení/rating Slayer - Undisputed Attitude
0/1
recenze/hodnocení
Slayer 1999 Slayer - Diabolus In Musica
hodnocení/rating Slayer - Diabolus In Musica
0/0
recenze/hodnocení
Slayer 2001 Slayer - God Hates Us All
hodnocení/rating Slayer - God Hates Us All
0/1
recenze/hodnocení
Slayer 2006 Slayer - Christ Illusion
hodnocení/rating Slayer - Christ Illusion
0/1
recenze/hodnocení
Slayer 2009 Slayer - World Painted Blood
hodnocení/rating Slayer - World Painted Blood
0/1
recenze/hodnocení
Slayer 2015 Slayer - Repentless
hodnocení/rating Slayer - Repentless
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000