Slade

Skupina Slade byla jednou z vůdčích skupina glam rocku a v době své největší slávy to byla komerčně nejúspěšnější skupina ve Spojeném království. Nejznámější písničkou je skladba 'Merry Xmas Everybody' (z prosince 1973), která je dodnes jednou z nehranějších vánočních písniček.

Skupina byla pověstná svými bouřlivými živými koncerty a živou komunikací s publikem. V popularitě překonala všechny své glam rockové souputníky Wizzard, Sweet, T. Rex, Suzi Quatro, Smokie, Gary Glittera i Davida Bowieho.

Tvorba skupiny Slade významně ovlivnila další vývoj rockové hudby. Přestože jejich pokusy prorazit na americký hudební trh nebyly úspěšné, existuje mnoho amerických kapel, které přiznávají, že byly... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Slade 1969 Slade - Beginnings
hodnocení/rating Slade - Beginnings
2/3
recenze/hodnocení
Slade 1970 Slade - Play It Loud
hodnocení/rating Slade - Play It Loud
1/1
recenze/hodnocení
Slade 1972 Slade - Slade Alive!
hodnocení/rating Slade - Slade Alive!
5/5
recenze/hodnocení
Slade 1972 Slade - Slayed?
hodnocení/rating Slade - Slayed?
3/6
recenze/hodnocení
Slade 1973 Slade - Sladest
hodnocení/rating Slade - Sladest
1/1
recenze/hodnocení
Slade 1974 Slade - Old, New, Borrowed and Blue
hodnocení/rating Slade - Old, New, Borrowed and Blue
2/2
recenze/hodnocení
Slade 1974 Slade - Slade in Flame
hodnocení/rating Slade - Slade in Flame
1/1
recenze/hodnocení
Slade 1976 Slade - Nobody's Fools
hodnocení/rating Slade - Nobody's Fools
1/2
recenze/hodnocení
Slade 1977 Slade - Whatever Happened to Slade?
hodnocení/rating Slade - Whatever Happened to Slade?
1/1
recenze/hodnocení
Slade 1978 Slade - Slade Alive, Vol. 2
hodnocení/rating Slade - Slade Alive, Vol. 2
0/0
recenze/hodnocení
Slade 1979 Slade - Return to Base
hodnocení/rating Slade - Return to Base
0/0
recenze/hodnocení
Slade 1981 Slade - We'll Bring the House Down
hodnocení/rating Slade - We'll Bring the House Down
0/1
recenze/hodnocení
Slade 1981 Slade - Til Deaf Do Us Part
hodnocení/rating Slade - Til Deaf Do Us Part
1/2
recenze/hodnocení
Slade 1982 Slade - Slade On Stage
hodnocení/rating Slade - Slade On Stage
0/0
recenze/hodnocení
Slade 1983 Slade - The Amazing Kamikaze Syndrome
hodnocení/rating Slade - The Amazing Kamikaze Syndrome
1/1
recenze/hodnocení
Slade 1984 Slade - Keep Your Hands Off My Power Supply
hodnocení/rating Slade - Keep Your Hands Off My Power Supply
0/0
recenze/hodnocení
Slade 1985 Slade - Rogues Gallery
hodnocení/rating Slade - Rogues Gallery
1/1
recenze/hodnocení
Slade 1985 Slade - Crackers - The Slade Party Album
hodnocení/rating Slade - Crackers - The Slade Party Album
0/0
recenze/hodnocení
Slade 1987 Slade - You Boyz Make Big Noize
hodnocení/rating Slade - You Boyz Make Big Noize
1/2
recenze/hodnocení
Slade 1991 Slade - Wall of Hits
hodnocení/rating Slade - Wall of Hits
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000