Sky

/

Sky (1979–95)

Sky - anglicko-australská instrumentální rocková skupina kombinující různé hudební styly, převážně rock, klasickou hudbu a jazz. Nejčastější škatulky, ve kterých se objevuje, jsou symphonic rock, progressive rock, instrumental rock a classical crossover. Její nejznámější sestava byla kytarista John Williams, baskytarista a hráč na tubu Herbie Flowers, kytarista Kevin Peek, bubeník Tristan Fry a klávesista Francis Monkman.
1. Období před vznikem Sky

John Williams byl jedním z nejuznávanějších klasických kytaristů na světě. Kromě toho hrál na klavír a housle. Do světa „neartificiální“ hudby vstoupil v roce 1971, kdy nahrál spolu s řeckou zpěvačkou Marií Farantouri album „Songs and... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sky 1979 Sky - Sky
hodnocení/rating Sky - Sky
0/0
recenze/hodnocení
Sky 1980 Sky - Sky 2
hodnocení/rating Sky - Sky 2
0/0
recenze/hodnocení
Sky 1981 Sky - Sky 3
hodnocení/rating Sky - Sky 3
0/0
recenze/hodnocení
Sky 1982 Sky - Sky 4: Forthcoming
hodnocení/rating Sky - Sky 4: Forthcoming
0/0
recenze/hodnocení
Sky 1983 Sky - Sky Five Live
hodnocení/rating Sky - Sky Five Live
0/0
recenze/hodnocení
Sky 1984 Sky - Cadmium
hodnocení/rating Sky - Cadmium
0/0
recenze/hodnocení
Sky 1984 Sky - Masterpieces
hodnocení/rating Sky - Masterpieces
0/0
recenze/hodnocení
Sky 1985 Sky - The Great Balloon Race
hodnocení/rating Sky - The Great Balloon Race
0/0
recenze/hodnocení
Sky 1987 Sky - Mozart
hodnocení/rating Sky - Mozart
0/0
recenze/hodnocení
Sky 1990 Sky - Classic Sky (compilation)
hodnocení/rating Sky - Classic Sky (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Sky 2002 Sky - Live In Nottingham
hodnocení/rating Sky - Live In Nottingham
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000