Skin Alley

Medzi fanúšikmi 70-kovej hudby má skupina Skin Alley postavenie kvalitnej rarity, ktorá by nemala chýbať v zbierke žiadneho z nich. Na otázku, ktorý zo štyroch albumov sa najviac oplatí, však neexistuje jednoznačná odpoveď. Vtip je v tom, že podobne ako Atomic Rooster alebo Beggar’s Opera, aj oni prešli búrlivým hudobným vývojom od psychedélie cez džez rock až po tvrdý hard-prog rock zakončený komerčným blues rockom. Platí, že čo doska, to úplne iná hudba.

Ale pekne po poriadku.


Skupinu založili v druhej polovici 68-ho roku v Londýne, pričom profesionálne začali pôsobiť v roku 1969, hudobníci Krysztof-Henryk Juskiewicz (organ, piano, harpsichord, melotron, vocals), Bob James (guitar, alto sax, flute,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Skin 1970 Skin Alley - Skin Alley
hodnocení/rating Skin Alley - Skin Alley
2/3
recenze/hodnocení
Skin 1970 Skin Alley - To pagham and beyond
hodnocení/rating Skin Alley - To pagham and beyond
1/1
recenze/hodnocení
Skin 1972 Skin Alley - Two quid deal
hodnocení/rating Skin Alley - Two quid deal
1/1
recenze/hodnocení
Skin 1973 Skin Alley - Skintight
hodnocení/rating Skin Alley - Skintight
1/1
recenze/hodnocení
Skin 2011 Skin Alley - Big brother is watching you. The CBS Recordings Anthology
hodnocení/rating Skin Alley - Big brother is watching you. The CBS Recordings Anthology
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000