Skid Row

Kto z tých, ktorí čo i len trošku zavadili o hudbu, by nepoznal meno Gary Moore?

Nemám nič proti tak výnimočnému gitaristovi a jeho tvorbe v 80-tych rokoch, respektíve proti tvorbe po fenomenálnom úspechu Still got the blues, ale pre mňa je Gary navždy spätý s rokmi 70-tymi (len tak na okraj, áno aj džezrock mu išiel parádne). A na začiatku stála skupina Skid Row.
Hneď na úvod zmienim ešte jedno meno zo siene slávy – Phil Lynott. Nič? Tak ďalej ani nečítajte, pravdepodobne ste si pomýlili URL adresu televízie MTV.
Áno, títo dvaja spolu s istým Brushom Shielsom (bass) a Noelom Bridgemanom (drums) stáli v roku 1967 pred svojou prvou veľkou šancou. Skid Row. Nahrali dokonca singel, po ktorom odišiel Phil Lynott a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Skid 1970 Skid Row - Skid
hodnocení/rating Skid Row - Skid
1/1
recenze/hodnocení
Skid 1971 Skid Row - 34 hours
hodnocení/rating Skid Row - 34 hours
1/1
recenze/hodnocení
Skid 1987 Skid Row - Dublin Gas Comy. Cooker & Meter Factory
hodnocení/rating Skid Row - Dublin Gas Comy. Cooker & Meter Factory
1/1
recenze/hodnocení
Skid 1990 Skid Row - Skid Row
hodnocení/rating Skid Row - Skid Row
1/1
recenze/hodnocení
Skid 2006 Skid Row - Live and on song
hodnocení/rating Skid Row - Live and on song
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000