Silhouette

Silhouette je neo-progová kapela z Holandska. Začali sa formovať v roku 2001 a prvými členmi boli bubeník Jos Uffing a gitarista Brian de Graeve. Po čase sa k nim pridali basák Gerrit-Jan Bloemink a klávesák Erik Laan. Ich hudba je príjemná a hlavne veľmi melodická. K tomu všetkému sa ešte rátajú aj solídne hudobné aranžmány. V skupine vedia spievať až traja muzikanti, konkrétne Jos Uffing, Brain de Graeve a Erik Laan.

Prvý album A Maze (2007) utrpel trochu na nepodarenej produkcii. To sa ale napravilo hneď na druhej štúdiovke Moods (2009) a je to v podstate koncepčný album. Veľmi dobrého prijatia sa dočkal aj tretí počin Across The Rubicon (2012), ktorý dostal aj niekoľko nadšených reakcií zo strany recenzentov. Aj keď nič nové... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Silhouette 2007 Silhouette - A Maze
hodnocení/rating Silhouette - A Maze
0/0
recenze/hodnocení
Silhouette 2009 Silhouette - Moods
hodnocení/rating Silhouette - Moods
0/1
recenze/hodnocení
Silhouette 2012 Silhouette - Across The Rubicon
hodnocení/rating Silhouette - Across The Rubicon
2/4
recenze/hodnocení
Silhouette 2014 Silhouette - Beyond The Seventh Wave
hodnocení/rating Silhouette - Beyond The Seventh Wave
0/0
recenze/hodnocení
Silhouette 2017 Silhouette - The World Is Flat And Other Alternative Facts
hodnocení/rating Silhouette - The World Is Flat And Other Alternative Facts
1/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000