Silent Stream Of Godless Elegy

Moravští Silent Stream Of Godless Elegy vzešli z doom metalu, ale postupem času se vypracovali v jeden z nejoriginálnějších rockových souborů v tuzemsku. Kořeny kapely sahají do roku 1995 a první sestavu tvořili :

Radek Hajda - kytara
Michal Hajda - bicí (1995-2003)
Petr Staněk - kytara / zpěv (1995-2001)
Filip Chudý - baskytara (1995-1999)
a Zuzana Zamazalová - housle / zpěv (1995-2001)

Již v roce 1996 jim u Leviathan Records vychází debutové album "Iron". Je ještě hodně ovlivněné doom metalovou vlnou, ale mezi fanoušky vzbudilo zaslouženou pozornost. Ovšem teprve druhá fošna "Behind The Shadows" (M.A.B. Records, 1998) je katapultovala mezi česko - moravskou metalovou smetánku, což se... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Silent 1996 Silent Stream Of Godless Elegy - Iron
hodnocení/rating Silent Stream Of Godless Elegy - Iron
1/2
recenze/hodnocení
Silent 1998 Silent Stream Of Godless Elegy - Behind The Shadows
hodnocení/rating Silent Stream Of Godless Elegy - Behind The Shadows
1/2
recenze/hodnocení
Silent 2000 Silent Stream Of Godless Elegy - Themes
hodnocení/rating Silent Stream Of Godless Elegy - Themes
1/2
recenze/hodnocení
Silent 2004 Silent Stream Of Godless Elegy - Relic Dances
hodnocení/rating Silent Stream Of Godless Elegy - Relic Dances
0/1
recenze/hodnocení
Silent 2006 Silent Stream Of Godless Elegy - Osamělí
hodnocení/rating Silent Stream Of Godless Elegy - Osamělí
1/3
recenze/hodnocení
Silent 2011 Silent Stream Of Godless Elegy - Návaz
hodnocení/rating Silent Stream Of Godless Elegy - Návaz
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000