Signum Regis

Signum Regis je slovenská power-metalová formácia založená v roku 2007 basákom/skladateľom Ronnie Königom, ktorý je zároveň aj členom kapiel Symphonity, Vindex a Trigger. Zostavu doplňujú stabilní hráči: Filip Koluš (gitara), Ján Tupý (klávesy) a Jaro Jančula (bicie). Tvorba absorbuje typické prvky európskeho melodic/power-metalu, taktiež štipku progresívneho metalu a občas zabŕdnu aj do hard&heavy štýlu. Texty bývajú orientované zväčša kresťanským smerom.

Ronnie König pri zháňaní vhodného speváka siahol hneď po extraligovom vokalistovi zo Švédska Göranovi Edmanovi (Malmsteen, John Norum, Karmakanic, Street Talk). Poslal mu niekoľko demo nahrávok a ten so spoluprácou súhlasil. Jeho hlas môžeme počuť na debutovom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Signum 2008 Signum Regis - Signum Regis
hodnocení/rating Signum Regis - Signum Regis
0/0
recenze/hodnocení
Signum 2010 Signum Regis - The Eyes Of Power
hodnocení/rating Signum Regis - The Eyes Of Power
0/0
recenze/hodnocení
Signum 2013 Signum Regis - Exodus
hodnocení/rating Signum Regis - Exodus
0/0
recenze/hodnocení
Signum 2015 Signum Regis - Through The Storm (EP)
hodnocení/rating Signum Regis - Through The Storm (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Signum 2015 Signum Regis - Chapter IV: The Reckoning
hodnocení/rating Signum Regis - Chapter IV: The Reckoning
0/0
recenze/hodnocení
Signum 2017 Signum Regis - Decennium Primum
hodnocení/rating Signum Regis - Decennium Primum
0/0
recenze/hodnocení
Signum 2017 Signum Regis - Addendum Primum (EP)
hodnocení/rating Signum Regis - Addendum Primum (EP)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000