Siena Root

Siena Root je švédska kapela založená koncom 90-tých rokov v meste Stockholm. Zameriavajú sa hlavne na klasický hard-rock, ktorý výrazne inklinuje k 70-tým rokom aj po zvukovej stránke. V hudbe sú prítomné výrazné organové plochy, dunivé bicie, kvílivé gitary v progresívno-rockovom balení. Významnú rolu tu hrajú aj blues-rockové a psychedelické prvky.

V skupine sa vystriedalo viacero hudobníkov, no výraznou osobnosťou je určite hlavný gitarista a zároveň hráč na organe KG West. Svoje albumy sa snažia nahrávať čo najvierohodnejšie a používajú pritom analógové zariadenia. Debutový album A New Day Dawning (2003) bol špičkovým produktom progresívne ladeného hard-rocku s bluesovými koreňmi. Na druhom albume Kaleidoscope... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Siena 2004 Siena Root - A New Day Dawning
hodnocení/rating Siena Root - A New Day Dawning
1/1
recenze/hodnocení
Siena 2006 Siena Root - Kaleidoscope
hodnocení/rating Siena Root - Kaleidoscope
1/1
recenze/hodnocení
Siena 2008 Siena Root - Far From The Sun
hodnocení/rating Siena Root - Far From The Sun
1/1
recenze/hodnocení
Siena 2009 Siena Root - Different Realities
hodnocení/rating Siena Root - Different Realities
0/0
recenze/hodnocení
Siena 2011 Siena Root - Root Jam (live)
hodnocení/rating Siena Root - Root Jam (live)
0/0
recenze/hodnocení
Siena 2014 Siena Root - Pioneers
hodnocení/rating Siena Root - Pioneers
1/1
recenze/hodnocení
Siena 2017 Siena Root - A Dream Of Lasting Peace
hodnocení/rating Siena Root - A Dream Of Lasting Peace
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000