Sieges Even

História sa začína v 80-tych rokoch keď gitarista Markus Steffen a basák Oliver Holzwarth zakladajú svoju prvú kapelu v Mníchove, v Nemecku. S prijatím Oliverovho brata Alexa na bicie a speváka Franza Herdeho sa v 1985 zrodil Sieges Even.

V nasledujúcich rokoch skupina vytvorila niekoľko demo nahrávok, ktoré napokon v roku 1988 zaujali spoločnosť SPV, s ktorou podpísali kontrakt. Na jar v roku 1988 začali nahrávať svoj debutový album „Life Cycle“ s producentom Kalle Trappom. Výsledný produkt mal veľmi drsný a energetický zvuk a bol unikátnym hybridom z technického trash metalu, progresívneho rocku a jazzu.

Na prelome marca a apríla 1990 štartujú nahrávanie druhého albumu „Steps“ tentkrát s producentom Charlie... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sieges 1988 Sieges Even - Life Cycle
hodnocení/rating Sieges Even - Life Cycle
1/1
recenze/hodnocení
Sieges 1990 Sieges Even - Steps
hodnocení/rating Sieges Even - Steps
1/1
recenze/hodnocení
Sieges 1991 Sieges Even - A Sense Of Change
hodnocení/rating Sieges Even - A Sense Of Change
1/1
recenze/hodnocení
Sieges 1995 Sieges Even - Sophisticated
hodnocení/rating Sieges Even - Sophisticated
1/1
recenze/hodnocení
Sieges 1997 Sieges Even - Uneven
hodnocení/rating Sieges Even - Uneven
0/0
recenze/hodnocení
Sieges 2005 Sieges Even - The Art Of Navigating By The Star
hodnocení/rating Sieges Even - The Art Of Navigating By The Star
1/1
recenze/hodnocení
Sieges 2007 Sieges Even - Paramount
hodnocení/rating Sieges Even - Paramount
1/1
recenze/hodnocení
Sieges 2008 Sieges Even - Playgrounds
hodnocení/rating Sieges Even - Playgrounds
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000