Sherinian, Derek

Derek Sherinian (nar. 1966) je americký hráč na klávesových nástrojoch a skladateľ. Svoje štúdium dovŕšil na svetoznámej škole Berklee Collage Of Music v Bostone. Po štúdiu dostal lano od Alice Coopera na turné v roku 1989 a následne na to podporil opäť koncertne kapelu Kiss v roku 1992.

Jeho najznámejšie pôsobisko bolo v kapele Dream Theater, kde si urobil vo svete progresívnej hudby dobré meno. Nahral s nimi albumy A Change Of Seasons (1995), Falling Into Infinity (1997) a živý Once In A LIVEtime (1998). V roku 1999 ho na poste klávesáka nahradil Jordan Rudess.

V tom istom roku vydal Derek Sherinian vo fusion štýle svoj prvý sólový album Planet X. Rovnako bol nazvaný aj projekt Planet X, kde spolupracoval s bubeníkom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sherinian, 1999 Sherinian, Derek - Planet X
hodnocení/rating Sherinian, Derek - Planet X
0/0
recenze/hodnocení
Sherinian, 2001 Sherinian, Derek - Inertia
hodnocení/rating Sherinian, Derek - Inertia
0/0
recenze/hodnocení
Sherinian, 2003 Sherinian, Derek - Black Utopia
hodnocení/rating Sherinian, Derek - Black Utopia
0/1
recenze/hodnocení
Sherinian, 2004 Sherinian, Derek - Mythology
hodnocení/rating Sherinian, Derek - Mythology
1/2
recenze/hodnocení
Sherinian, 2006 Sherinian, Derek - Blood Of The Snake
hodnocení/rating Sherinian, Derek - Blood Of The Snake
1/1
recenze/hodnocení
Sherinian, 2009 Sherinian, Derek - Molecular Heinosity
hodnocení/rating Sherinian, Derek - Molecular Heinosity
0/0
recenze/hodnocení
Sherinian, 2011 Sherinian, Derek - Oceana
hodnocení/rating Sherinian, Derek - Oceana
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000