Shepherd, Kenny Wayne

V 90. rokoch sa na novej bluesovej vlne zjavilo aj niekoľko tsunami. Medzi Langami, Bonamassami a podobnými záplavovými osobnosťami vyniká jeden blonďatý chalan počujúci na meno Kenny Wayne Shepherd. Narodil sa, ako správny bažináč, v Louisiane (konkrétne v Shreveporte) a blues začal na gitare týrať už v mladom veku, kedy sa vzhliadol na koncerte Stevie Ray Vaughana. Obdiv k tejto legende inak hudobne temných 80. rokov fanaticky zúžitkoval do tej miery, že sa jeho Kenny Wayne Shepherd Band skladá z dvoch tretín (Vaughan zomrel, inak by tam určite hral tiež) Stevieho Bandu. Ale dovtedy sa tento prísny samouk uznávajúci zvuk tvorený štýlom - volume doprava a efektovo skreslený akurát kvákadlom - rozohrával s inými spoluhráčmi, ktorí hrajú na prvých... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Shepherd, 1995 Shepherd, Kenny Wayne - Ledbetter Heights
hodnocení/rating Shepherd, Kenny Wayne - Ledbetter Heights
1/1
recenze/hodnocení
Shepherd, 1997 Shepherd, Kenny Wayne - Trouble is...
hodnocení/rating Shepherd, Kenny Wayne - Trouble is...
1/2
recenze/hodnocení
Shepherd, 1999 Shepherd, Kenny Wayne - Live on
hodnocení/rating Shepherd, Kenny Wayne - Live on
1/1
recenze/hodnocení
Shepherd, 2004 Shepherd, Kenny Wayne - The place you’re in
hodnocení/rating Shepherd, Kenny Wayne - The place you’re in
0/0
recenze/hodnocení
Shepherd, 2007 Shepherd, Kenny Wayne - 10 days out: Blues from the backroads
hodnocení/rating Shepherd, Kenny Wayne - 10 days out: Blues from the backroads
0/0
recenze/hodnocení
Shepherd, 2009 Shepherd, Kenny Wayne - Live! In Chicago
hodnocení/rating Shepherd, Kenny Wayne - Live! In Chicago
0/0
recenze/hodnocení
Shepherd, 2011 Shepherd, Kenny Wayne - How I go
hodnocení/rating Shepherd, Kenny Wayne - How I go
2/2
recenze/hodnocení
Shepherd, 2014 Shepherd, Kenny Wayne - Goin' home
hodnocení/rating Shepherd, Kenny Wayne - Goin' home
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000