Shadow Gallery

Shadow Gallery

14.11.2000

Začiatkom 80. rokov hrali Mike Baker, Carl Cadden-James, Ron Evans a John Cooney v skupine Sorcerer. Prerábali skladby pre väčšinu iných skupín dosť zložité a náročné na zvládnutie po hráčskej stránke. Nebáli sa spracovať množstvo skladieb od Yngwieho Malmsteena, Rush a iných im podobných spolkov. V r. ´85 sa k nim pridal gitarista Chris Ingles, aby sa neskôr ujal klávesov, pretože po ňom dorazil ďalší gitarista Brendt Allman. Kapela sa pomaly prestávala orientovať na klubovú scénu a zamerala sa na originálnu tvorbu, v ktorej prevládala brilantná metalová gitarová technika. Chris opustil zostavu kvôli pokračovaniu vo vyššom vzdelaní a štúdiu teológie a hudby. Bubeník John poslal... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Shadow 1992 Shadow Gallery - Shadow Gallery
hodnocení/rating Shadow Gallery - Shadow Gallery
3/5
recenze/hodnocení
Shadow 1995 Shadow Gallery - Carved In Stone
hodnocení/rating Shadow Gallery - Carved In Stone
5/9
recenze/hodnocení
Shadow 1998 Shadow Gallery - Tyranny
hodnocení/rating Shadow Gallery - Tyranny
2/4
recenze/hodnocení
Shadow 2001 Shadow Gallery - Legacy
hodnocení/rating Shadow Gallery - Legacy
1/3
recenze/hodnocení
Shadow 2005 Shadow Gallery - Room V
hodnocení/rating Shadow Gallery - Room V
2/5
recenze/hodnocení
Shadow 2009 Shadow Gallery - Digital Ghosts
hodnocení/rating Shadow Gallery - Digital Ghosts
3/5
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000