Sensations' Fix

Talianska progresívna kapela Sensations’ Fix pochádzala z Florencie a pôsobila v rokoch 1974-1978, pričom jej prisudzujú až krautrockový prejav (elektronika a tak).

Tvorili ju traja hráči, jeden Talian (Franco Falsini – gitara, klávesy, spev), jeden americký Talian (Richard Ursillo – basa) a jeden Američan (Keith Edwards - bicie). Falsini pôsobil už v roku 1966 v talianskom legendárnom triu Noi Tre. Po vyhadzove sa odsťahoval do Anglicka a chvíľku hral v kapele Flying, kde hral aj s basákom Daveom Andersonom (neskôr hral v kapelách Hawkwind a Amon Düül II). Ani ďalšia kapela, Le Madri Superiori, mu dlho nevydržala, nuž sa oženil s Američankou a odsťahoval sa do USA. Tam spoznal bubeníka Keitha Edwardsa a začali spolu experimentovať s... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sensations' 1974 Sensations' Fix - Fragments of light
hodnocení/rating Sensations' Fix - Fragments of light
0/0
recenze/hodnocení
Sensations' 1974 Sensations' Fix - Sensation's Fix
hodnocení/rating Sensations' Fix - Sensation's Fix
0/0
recenze/hodnocení
Sensations' 1974 Sensations' Fix - Portable madness
hodnocení/rating Sensations' Fix - Portable madness
0/0
recenze/hodnocení
Sensations' 1976 Sensations' Fix - Finest finger
hodnocení/rating Sensations' Fix - Finest finger
1/1
recenze/hodnocení
Sensations' 1977 Sensations' Fix - Boxes Paradise
hodnocení/rating Sensations' Fix - Boxes Paradise
0/0
recenze/hodnocení
Sensations' 1978 Sensations' Fix - Vision’s fugitives
hodnocení/rating Sensations' Fix - Vision’s fugitives
0/0
recenze/hodnocení
Sensations' 1978 Sensations' Fix - Flying tapes
hodnocení/rating Sensations' Fix - Flying tapes
0/0
recenze/hodnocení
Sensations' 1989 Sensations' Fix - Antidote
hodnocení/rating Sensations' Fix - Antidote
0/0
recenze/hodnocení
Sensations' 2012 Sensations' Fix - Time to decide
hodnocení/rating Sensations' Fix - Time to decide
0/0
recenze/hodnocení
Sensations' 2012 Sensations' Fix - Music is painting in the air
hodnocení/rating Sensations' Fix - Music is painting in the air
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000