Sensational Alex Harvey Band, The

The Sensational Alex Harvey Band vzniká odchodem zpěváka Davida Batchelora ze prog-rockové skupiny Tear Gas a příchodem Alexe Harveyho, který doplňuje čtveřici Zal Cleminson (kytara), Chris Glen (basa), Hugh McKenna (klávesy) a Ted McKenna (bicí).

První dvě desky, Framed (1972) a Next (1973) ještě do hitparád nepronikly, ale Impossible Dream (1975) už ano a sing Delilah, kterou původně proslavil Tom Jones, si to namířila do UK Top 10. A už se začalo dařit. Koncertní deska Live slavila svůj vstup do britské dvacítky top desek a v singlech se stejně vedlo Boston Tea Party. Podobně úspěšné byly i desky Penthhouse Tapes (1976) a SAHB Stories (1976).

V roce 1977 však Harvey na čas opouští SAHB a střihne si Alex Harvey... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Sensational 1972 Sensational Alex Harvey Band, The - Framed
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - Framed
2/2
recenze/hodnocení
Sensational 1973 Sensational Alex Harvey Band, The - Next
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - Next
2/2
recenze/hodnocení
Sensational 1974 Sensational Alex Harvey Band, The - The Impossible Dream
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - The Impossible Dream
0/0
recenze/hodnocení
Sensational 1975 Sensational Alex Harvey Band, The - Live
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - Live
0/1
recenze/hodnocení
Sensational 1975 Sensational Alex Harvey Band, The - Tomorrow Belongs to Me
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - Tomorrow Belongs to Me
0/0
recenze/hodnocení
Sensational 1976 Sensational Alex Harvey Band, The - The Penthouse Tapes
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - The Penthouse Tapes
0/0
recenze/hodnocení
Sensational 1976 Sensational Alex Harvey Band, The - SAHB Stories
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - SAHB Stories
0/0
recenze/hodnocení
Sensational 1977 Sensational Alex Harvey Band, The - Fourplay
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - Fourplay
0/0
recenze/hodnocení
Sensational 1978 Sensational Alex Harvey Band, The - Rock Drill
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - Rock Drill
0/0
recenze/hodnocení
Sensational 2006 Sensational Alex Harvey Band, The - Zalvation
hodnocení/rating Sensational Alex Harvey Band, The - Zalvation
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000