Secret Oyster

Dánska odpoveď na fusion sa volala Secret Oyster a bola to svojim spôsobom superskupina. Po zániku úspešnej skupiny Burnin’ Red Ivanhoe začali niektorí pozostalí členovia budovať novú skupinu.

Trojica Karsten Vogel (klávesy, dychy), Bo Thrige Andersen (bicie) a Mats Vinding (basa) sa spojila s gitarovou hviezdou Clausom Bøhlingom zo skupiny Hurdy Gurdy a klávesákom Kennethom Knudsenom z avantgardného džezového tria Coronarians Dans a kapela bola na svete. Názov Secret Oyster je inšpirovaný albumom Burnin’ Red Ivanhoe s názvom Secret Oyster Service. Debutový album Secret Oyster vyšiel v roku 1973 a pre sľubný „mahavishnovský“ nádych bol pod názvom Furtive Pearl vydaný aj v USA. V roku 1974 nasledoval album Sea son, na ktorom vystriedal... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Secret 1973 Secret Oyster - Secret Oyster
hodnocení/rating Secret Oyster - Secret Oyster
1/1
recenze/hodnocení
Secret 1974 Secret Oyster - Sea son
hodnocení/rating Secret Oyster - Sea son
0/0
recenze/hodnocení
Secret 1975 Secret Oyster - Vidunderlige kælling
hodnocení/rating Secret Oyster - Vidunderlige kælling
0/0
recenze/hodnocení
Secret 1977 Secret Oyster - Straight to the krankenhaus
hodnocení/rating Secret Oyster - Straight to the krankenhaus
0/0
recenze/hodnocení
Secret 2008 Secret Oyster - Live in the USA 2007
hodnocení/rating Secret Oyster - Live in the USA 2007
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000