Šeban, Andrej

* 26. 6. 1962 Bratislava, Československo

vzdelanie:
1982 – 1986 Filozofická fakulta UK Bratislava, katedra hudobnej vedy
1980 – 1989 súkromné štúdium kompozície, klavíra a hudobnej teórie u prof. Borisa Turzu
1977 - súkromné štúdium klasickej gitary u Pavla Malovca Hudobnej vedy
1969 –1971 súkromné štúdium klavíra u p. Polákovej

1969 –1979:
- súkromné štúdium klavíra u p. Polákovej
- súkromné štúdium klasickej gitary u Pavla Malovca
- člen popovej skupiny Nervy (Marián Greksa – basgitara, spev; J. Bodlák – gitara, spev; Martin Ďurinda – gitara, spev; Ján Fabrický – bicie; Andrej Šeban – gitara, klávesové nástroje, spev)
- člen skupiny Míting... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Šeban, 1993 Šeban, Andrej - Čo dom dal
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Čo dom dal
1/1
recenze/hodnocení
Šeban, 1997 Šeban, Andrej - Band
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Band
1/1
recenze/hodnocení
Šeban, 1999 Šeban, Andrej - Šeban, Rozsa, Buntaj - Milion Bohov
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Šeban, Rozsa, Buntaj - Milion Bohov
1/1
recenze/hodnocení
Šeban, 2000 Šeban, Andrej - Bezvetrie
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Bezvetrie
1/1
recenze/hodnocení
Šeban, 2000 Šeban, Andrej - Šeban, Rozsa, Buntaj - Kamakura
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Šeban, Rozsa, Buntaj - Kamakura
1/1
recenze/hodnocení
Šeban, 2005 Šeban, Andrej - Andrej Šeban/Tono Kubasák (Spaceboys) - Polymusic
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Andrej Šeban/Tono Kubasák (Spaceboys) - Polymusic
1/1
recenze/hodnocení
Šeban, 2008 Šeban, Andrej - Sklony
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Sklony
2/2
recenze/hodnocení
Šeban, 2008 Šeban, Andrej - Šeban, Godár, Breiner, Kolkovič
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Šeban, Godár, Breiner, Kolkovič
0/1
recenze/hodnocení
Šeban, 2009 Šeban, Andrej - Chill Pill - One night only
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Chill Pill - One night only
0/1
recenze/hodnocení
Šeban, 2011 Šeban, Andrej - Andrej Šeban - Časozber
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Andrej Šeban - Časozber
1/1
recenze/hodnocení
Šeban, 2012 Šeban, Andrej - Bez Slov
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Bez Slov
1/1
recenze/hodnocení
Šeban, 2012 Šeban, Andrej - Improvizácie I.
hodnocení/rating Šeban, Andrej - Improvizácie I.
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio

Facebook

Reklama


copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000