Screaming Trees

Screaming Trees byla americká rocková kapela, která vznikla ve městě Ellensburg, ve státě Washington v roce 1985. U jejího zrodu stáli zpěvák Mark Lanegan, kytarista Gary Lee Conner, jeho bratr basista Van Conner a bubeník Mark Pickerel, který byl na poslední dvě alba nahrazen Martinem Barrettem. Screaming Trees bývají někdy označování jako praotci stylu grunge, spolu s Melvins, Mudhoney, či Soundgarden, ačkoli zvuk kapely obsahuje jak čisté hard rockové elementy, prvky jižanské tvorby tak silnou bluesovou tradici, navíc v první etapě podpořenou punkovějším odérem. Od svého založení vydali Screaming Trees sedm studiových alb, ale až přechod k mamutí firmě Epic a deska Uncle Anesthesia vynesli toto sdružení do hvězdných výšin, které poté... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Screaming 1986 Screaming Trees - Clairvoyance
hodnocení/rating Screaming Trees - Clairvoyance
0/0
recenze/hodnocení
Screaming 1987 Screaming Trees - Even If and Especially When
hodnocení/rating Screaming Trees - Even If and Especially When
0/0
recenze/hodnocení
Screaming 1988 Screaming Trees - Invisible Lantern
hodnocení/rating Screaming Trees - Invisible Lantern
0/0
recenze/hodnocení
Screaming 1989 Screaming Trees - Buzz Factory
hodnocení/rating Screaming Trees - Buzz Factory
0/0
recenze/hodnocení
Screaming 1991 Screaming Trees - Uncle Anesthesia
hodnocení/rating Screaming Trees - Uncle Anesthesia
1/3
recenze/hodnocení
Screaming 1992 Screaming Trees - Sweet Oblivion
hodnocení/rating Screaming Trees - Sweet Oblivion
0/1
recenze/hodnocení
Screaming 1996 Screaming Trees - Dust
hodnocení/rating Screaming Trees - Dust
0/1
recenze/hodnocení
Screaming 2011 Screaming Trees - Last Words: The Final Recordings
hodnocení/rating Screaming Trees - Last Words: The Final Recordings
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000