Schenker, Michael

Michael Schenker je německý rockový kytarista, který působil ve skupinách Scorpions a UFO a roku 1980 se vydal na sólovou dráhu. Jeho typickým poznávacím znamením je kytara typu Flying V. Jeho starší bratr Rudolf Schenker, taktéž kytarista, je zakládajícím členem významné německé rockové kapely Scorpions.

Michael Schenker se narodil 10. 1. 1955 v německém Hannoveru. Na kytaru začal hrát už v dětském věku a roku 1970 coby patnáctiletý začal hrát se Scorpions, kapelou svého bratra Rudolfa. Roku 1972 s nimi natočil jejich debutové album Lonesome Crow, poté mu ale bylo nabídnuto místo sólového kytaristy v kapele UFO, kterým Scorpions předskakovali na jejich německém turné. Schenker nabídku přijal a s UFO natočil v letech... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Schenker, 1980 Schenker, Michael - The Michael Schenker Group [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - The Michael Schenker Group [Michael Schenker Group]
3/3
recenze/hodnocení
Schenker, 1981 Schenker, Michael - MSG [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - MSG [Michael Schenker Group]
3/3
recenze/hodnocení
Schenker, 1982 Schenker, Michael - One Night At Budokan [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - One Night At Budokan [Michael Schenker Group]
1/1
recenze/hodnocení
Schenker, 1982 Schenker, Michael - Assault Attack [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Assault Attack [Michael Schenker Group]
2/2
recenze/hodnocení
Schenker, 1983 Schenker, Michael - Built To Destroy [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Built To Destroy [Michael Schenker Group]
2/2
recenze/hodnocení
Schenker, 1984 Schenker, Michael - Rock Will Never Die [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Rock Will Never Die [Michael Schenker Group]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 1987 Schenker, Michael - Perfect Timing [McAuley Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Perfect Timing [McAuley Schenker Group]
1/1
recenze/hodnocení
Schenker, 1989 Schenker, Michael - Save Yourself [McAuley Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Save Yourself [McAuley Schenker Group]
1/1
recenze/hodnocení
Schenker, 1992 Schenker, Michael - M.S.G. [McAuley Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - M.S.G. [McAuley Schenker Group]
1/1
recenze/hodnocení
Schenker, 1992 Schenker, Michael - Nightmare - The Acoustic M.S.G. [McAuley Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Nightmare - The Acoustic M.S.G. [McAuley Schenker Group]
1/1
recenze/hodnocení
Schenker, 1993 Schenker, Michael - "Unplugged" Live [McAuley Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael -
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 1993 Schenker, Michael - Thank You
hodnocení/rating Schenker, Michael - Thank You
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 1996 Schenker, Michael - Written In The Sand [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Written In The Sand [Michael Schenker Group]
1/1
recenze/hodnocení
Schenker, 1997 Schenker, Michael - The Michael Schenker Story Live [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - The Michael Schenker Story Live [Michael Schenker Group]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 1999 Schenker, Michael - Unforgiven [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Unforgiven [Michael Schenker Group]
1/2
recenze/hodnocení
Schenker, 1999 Schenker, Michael - The Unforgiven World Tour [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - The Unforgiven World Tour [Michael Schenker Group]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2000 Schenker, Michael - Adventures of the Imagination
hodnocení/rating Schenker, Michael - Adventures of the Imagination
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2000 Schenker, Michael - The Odd Trio
hodnocení/rating Schenker, Michael - The Odd Trio
1/1
recenze/hodnocení
Schenker, 2001 Schenker, Michael - Be Aware of Scorpions [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Be Aware of Scorpions [Michael Schenker Group]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2001 Schenker, Michael - MS 2000: Dreams and Expressions
hodnocení/rating Schenker, Michael -  MS 2000: Dreams and Expressions
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2002 Schenker, Michael - Thank You 2
hodnocení/rating Schenker, Michael - Thank You 2
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2002 Schenker, Michael - Thank You 3
hodnocení/rating Schenker, Michael - Thank You 3
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2003 Schenker, Michael - Arachnophobiac [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Arachnophobiac [Michael Schenker Group]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2003 Schenker, Michael - Thank You 4
hodnocení/rating Schenker, Michael - Thank You 4
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2004 Schenker, Michael - The Endless Jam [Schenker - Pattison Summit]
hodnocení/rating Schenker, Michael - The Endless Jam [Schenker - Pattison Summit]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2005 Schenker, Michael - Heavy Hitters [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Heavy Hitters [Michael Schenker Group]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2005 Schenker, Michael - The Endless Jam Continues [Schenker - Pattison Summit]
hodnocení/rating Schenker, Michael - The Endless Jam Continues [Schenker - Pattison Summit]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2006 Schenker, Michael - Tales of Rock'n'Roll [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Tales of Rock'n'Roll [Michael Schenker Group]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2008 Schenker, Michael - In the Midst of Beauty [Schenker - Barden]
hodnocení/rating Schenker, Michael - In the Midst of Beauty [Schenker - Barden]
2/2
recenze/hodnocení
Schenker, 2009 Schenker, Michael - Gypsy Lady [Schenker - Barden]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Gypsy Lady [Schenker - Barden]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2010 Schenker, Michael - The 30th Anniversary Concert - Live in Tokyo [Michael Schenker Group]
hodnocení/rating Schenker, Michael - The 30th Anniversary Concert - Live in Tokyo [Michael Schenker Group]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2011 Schenker, Michael - Temple of Rock [Michael Schenker´s Temple of Rock]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Temple of Rock [Michael Schenker´s Temple of Rock]
1/1
recenze/hodnocení
Schenker, 2012 Schenker, Michael - Live in Europe [Michael Schenker´s Temple of Rock]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Live in Europe [Michael Schenker´s Temple of Rock]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2013 Schenker, Michael - Bridge the Gap [Michael Schenker´s Temple of Rock]
hodnocení/rating Schenker, Michael -  Bridge the Gap [Michael Schenker´s Temple of Rock]
0/0
recenze/hodnocení
Schenker, 2015 Schenker, Michael - Spirit on a Mission [Michael Schenker´s Temple of Rock]
hodnocení/rating Schenker, Michael - Spirit on a Mission [Michael Schenker´s Temple of Rock]
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000