Scale The Summit

Scale The Summit je americká prog-metalová kapela založená v roku 2004. Ich hudobná produkcia je inštrumentálna a je zameraná na technicky náročné hranie. Vyslúžili si rešpekt za svoj profesionálny prístup a ich hudba dosiahla aj celkom slušný ohlas. Najväčšej pozornosti sa dostáva gitarovej dvojici Chris Letchford a Travis Levrier. Používajú 7-strunné prípadne aj 8-strunné gitary. Zostavu doplňujú bubeník Pat Skeffington a basák Mark Michell, ktorý nahradil dlhoročného člena Jordana Eberhardta. Dali by sa prirovnať ku kapelám ako Cynic alebo Canvas Solaris, hlavne kvôli komplikovaným rytmickým postupom.

Debutový album Monument (2007) vyšiel na vlastné náklady, no v roku 2009 podpísali zmluvu s metalovým vydavateľstvom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Scale 2007 Scale The Summit - Monument
hodnocení/rating Scale The Summit - Monument
0/0
recenze/hodnocení
Scale 2009 Scale The Summit - Carving Desert Canyons
hodnocení/rating Scale The Summit - Carving Desert Canyons
0/0
recenze/hodnocení
Scale 2011 Scale The Summit - The Collective
hodnocení/rating Scale The Summit - The Collective
1/1
recenze/hodnocení
Scale 2013 Scale The Summit - The Migration
hodnocení/rating Scale The Summit - The Migration
1/1
recenze/hodnocení
Scale 2015 Scale The Summit - V
hodnocení/rating Scale The Summit - V
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000