Satellite

Satellite je poľská progresívna rocková skupina, ktorá priamo nadviazala na veľmi úspešnú skupinu Collage.

Wojtek Szadkowski, ktorý sa ako autor a spoluautor podieľal na takmer celej tvorbe Collage, založil novú skupinu v r.2000.
Na začiatku Szadkowski pozval Dareka Lisowskeho (klávesy) a Krzysztofa Narbuta (gitary), aby hrali muziku bez akýchkoľvek záväzkov, či plánov na nahratie albumu. Podľa jeho slov, chcel sa vrátiť na začiatok, hrať spontánnu hudbu bez bariér. Chcel vyštartovať z ničoho a pocítiť tvorivú sviežosť a neistotu, ktorú možno prežívať iba na začiatku skladania novej hudby. Nevedel, či sa to osvedčí, a práve to ho fascinovalo. Spočiatku to bol jeho sólo projekt, a keď podľa Wojteka hudba sa stala... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Satellite 2003 Satellite - A Street Between Sunset and Sunrise
hodnocení/rating Satellite - A Street Between Sunset and Sunrise
0/1
recenze/hodnocení
Satellite 2004 Satellite - Evening Games
hodnocení/rating Satellite - Evening Games
0/1
recenze/hodnocení
Satellite 2005 Satellite - Evening Dreams (DVD)
hodnocení/rating Satellite - Evening Dreams (DVD)
1/1
recenze/hodnocení
Satellite 2007 Satellite - Into The Night
hodnocení/rating Satellite - Into The Night
1/1
recenze/hodnocení
Satellite 2009 Satellite - Nostalgia
hodnocení/rating Satellite - Nostalgia
2/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000