Sanguine Hum

Sanguine Hum je neo-progresívna rocková kapela z Veľkej Británie. Je to menej konvenčný typ anglického neo-progu a hľadá si predovšetkým svoje vlastné výrazové prostriedky. Členovia tejto skupiny mali aj iné projekty pod názvami Antique Seeking Nuns (štýl canterbury) a Joff Winks Band. Hudbu píšu a aranžujú spoločne. Je to celkom ambiciózna mozaika prog-rocku, post-rocku s trochou canterbury. Inštrumentálne plochy sú inteligentne vypracované so silným zmyslom pre dynamiku a prelínaním zaujímavých atmosférických pasáží. Táto formácia poteší každého priaznivca kvalitného progresívneho rocku, ktorý obľubuje excelentné hudobné výkony a zároveň aj silné neo–progové melódie.

Prvý album Diving Bell (2010) hneď zaujal a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sanguine 2010 Sanguine Hum - Diving Bell
hodnocení/rating Sanguine Hum - Diving Bell
0/1
recenze/hodnocení
Sanguine 2012 Sanguine Hum - Live In America
hodnocení/rating Sanguine Hum - Live In America
0/0
recenze/hodnocení
Sanguine 2013 Sanguine Hum - The Weight Of The World
hodnocení/rating Sanguine Hum - The Weight Of The World
1/2
recenze/hodnocení
Sanguine 2015 Sanguine Hum - Now We Have Light
hodnocení/rating Sanguine Hum - Now We Have Light
1/2
recenze/hodnocení
Sanguine 2016 Sanguine Hum - What We Ask Is Where We Begin (The Songs For Days Sessions)
hodnocení/rating Sanguine Hum - What We Ask Is Where We Begin  (The Songs For Days Sessions)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000