Sanders, Ed

Ed Sanders se narodil 17. srpna 1939 v Kansas City v americkém státě Missouri. Je převážně básník, ale také zpěvák a aktivista. Byl jedním ze zakládajících členů skupiny The Fugs. V roce 2005 zavítal do České republiky na festival spisovatelů a nahrál zde společné koncertní album se skupinou The Plastic People of the Universe.

urzug, 2012-04-01

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sanders, 1969 Sanders, Ed - Sanders' Truckstop
hodnocení/rating Sanders, Ed - Sanders' Truckstop
0/1
recenze/hodnocení
Sanders, 1973 Sanders, Ed - Beer Cans on the Moon
hodnocení/rating Sanders, Ed - Beer Cans on the Moon
0/0
recenze/hodnocení
Sanders, 1992 Sanders, Ed - Songs in Ancient Greek
hodnocení/rating Sanders, Ed - Songs in Ancient Greek
0/0
recenze/hodnocení
Sanders, 1996 Sanders, Ed - American Bard
hodnocení/rating Sanders, Ed - American Bard
0/0
recenze/hodnocení
Sanders, 2005 Sanders, Ed - Thirsting for Peace
hodnocení/rating Sanders, Ed - Thirsting for Peace
0/0
recenze/hodnocení
Sanders, 2007 Sanders, Ed - Poems for New Orleans
hodnocení/rating Sanders, Ed - Poems for New Orleans
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000