Samla Mammas Manna

Někde v hloubi bytosti je cosi, co dokáže jen hudba uvolnit. Velmi dobrou demonstrací této teorie je skupina Samla Mammas Manna. Původně obyčejní písničkáři, trochu koketující s jazz-rockem, ale za určitých okolností imanentního vývoje kolektivu schopni odhalit v sobě netušené dimenze, reflektované potom v nahrávkách společných improvizací. Vznikli začátkem roku 1970 v jednom vyřazeném kurníku nedaleko univerzitního města Uppsala. Původně basa, bicí, varhany a konga. Jak je u švédských skupin zvykem vycházely i hudba Samly především z lidových tradic, jež skupina aplikovala na všechno , co světová scéna nabízela v té době módního-Pink Floyd, Briana Augera, Fairport Convention a tak dále.První z jmenovaných kapel, ještě v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Samla 1971 Samla Mammas Manna - Samla Mammas Manna
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Samla Mammas Manna
1/1
recenze/hodnocení
Samla 1973 Samla Mammas Manna - Mältid
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Mältid
1/2
recenze/hodnocení
Samla 1974 Samla Mammas Manna - Klossa Knapitatet
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Klossa Knapitatet
1/1
recenze/hodnocení
Samla 1975 Samla Mammas Manna - Snorungarnas Symfoni (Symphony of the Brats)
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Snorungarnas Symfoni (Symphony of the Brats)
1/1
recenze/hodnocení
Samla 1978 Samla Mammas Manna - För Äldre Nybegynnare (as Zamla Mammaz Manna)
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - För Äldre Nybegynnare (as Zamla Mammaz Manna)
0/0
recenze/hodnocení
Samla 1978 Samla Mammas Manna - Schlagerns Mystik (as Zamla Mammaz Manna)
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Schlagerns Mystik (as Zamla Mammaz Manna)
0/0
recenze/hodnocení
Samla 1980 Samla Mammas Manna - Familjesprickor (Family Cracks) (as Zamla Mammaz Manna)
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Familjesprickor (Family Cracks)  (as Zamla Mammaz Manna)
0/0
recenze/hodnocení
Samla 1982 Samla Mammas Manna - Zamlaranamma (as Von Zamla)
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Zamlaranamma  (as Von Zamla)
0/0
recenze/hodnocení
Samla 1983 Samla Mammas Manna - No Make Up! (as Von Zamla)
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - No Make Up!  (as Von Zamla)
0/0
recenze/hodnocení
Samla 1999 Samla Mammas Manna - Kaka
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Kaka
0/0
recenze/hodnocení
Samla 1999 Samla Mammas Manna - Von Zamla "1983" (as Von Zamla)
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Von Zamla
0/0
recenze/hodnocení
Samla 2002 Samla Mammas Manna - Dear Mamma
hodnocení/rating Samla Mammas Manna - Dear Mamma
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000