Saigon Kick

Saigon Kick jsou americká rocková parta pocházející z Miami na Floridě. Vznikla v roce 1988 ve složení Matt Kramer vokál, Jason Bieler kytara, Tom Defile basa a bicí Phil Varone. V roce 1991 vydávají stejnojmenné album, přes jeho zanedbatelný úspěch spěchají roku následujícího znovu do studia a vypouští desku The Lizard z které vzejde nejúspěšnější sing kapely, píseň Love is on the Way. Následuje výměna basisty za Chrise Mc Lernona a deska láme žebříčky s pětisty tisíci prodanými exempláři a dosahne na zlato. Roku 1993 se kapela odebrala do studia znovu, ale kvůli hádkám o jejím dalším směřování odchází zpěvák Matt a jeho linky převezme Jason. Deska Water už zdaleka nedosáhne předchozích úspěchů zato se může pochlubit... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Saigon 1991 Saigon Kick - Saigon Kick
hodnocení/rating Saigon Kick - Saigon Kick
0/0
recenze/hodnocení
Saigon 1992 Saigon Kick - The Lizard
hodnocení/rating Saigon Kick - The Lizard
0/0
recenze/hodnocení
Saigon 1993 Saigon Kick - Water
hodnocení/rating Saigon Kick - Water
1/1
recenze/hodnocení
Saigon 1995 Saigon Kick - Devil in the Details
hodnocení/rating Saigon Kick - Devil in the Details
0/0
recenze/hodnocení
Saigon 1999 Saigon Kick - Bastards
hodnocení/rating Saigon Kick - Bastards
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000