Sadist

Sadist

Sadist je jednou z celé řady proslavených italských kapel z oblasti technického metalu, spolu s věrozvěsty Ephel Duath, Empty Tremor, Illogicist nebo Aborym je na jedné z čelních příček nejen na italské metalové scéně. Kapela byla založena roku 1991 v ligurském Janově stálým členem a hlavním skladatelem Tommasem Talamancou (kytary, klávesy) a Pesem (bicí), přidali se basák Andy a vokalista Fabio. Téhož roku bylo vydáno prvé demo Black Screams, ještě inklinující k hrubé formě death metalu. Následovala další dvojice demokazet – živá Live in Paris a Promo 1993. Průlom přišel s vydáním debutu.

Deska Above the Light, vydaná malou firmičkou Nosferatu Records roku 1993, znamenala ostré... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sadist 1993 Sadist - Above the Light
hodnocení/rating Sadist - Above the Light
0/0
recenze/hodnocení
Sadist 1996 Sadist - Tribe
hodnocení/rating Sadist - Tribe
1/1
recenze/hodnocení
Sadist 1997 Sadist - Crust
hodnocení/rating Sadist - Crust
1/1
recenze/hodnocení
Sadist 1999 Sadist - Lego
hodnocení/rating Sadist - Lego
0/0
recenze/hodnocení
Sadist 2007 Sadist - Sadist
hodnocení/rating Sadist - Sadist
0/0
recenze/hodnocení
Sadist 2010 Sadist - Season in Silence
hodnocení/rating Sadist - Season in Silence
0/0
recenze/hodnocení
Sadist 2015 Sadist - Hyaena
hodnocení/rating Sadist - Hyaena
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000