Sólstafir

Sólstafir je post-rock/metalová kapela z Islandu založená v roku 1995. Poznávacím znamením ich hudby je expresívny vokál speváka menom Aðalbjörn "Addi" Tryggvason, ktorý spieva väčšinou vo svojom rodnom jazyku. Nie je to však to jediné, čo ich zosobňuje. Sú to napr. aj zaujímavo poňaté aranžmány, ktoré využívajú rôzne atmosférické zvuky, psychedéliu, prvky black/viking-metalu, experimentálneho metalu alebo aj sludge-metalu. Zostavu doplňujú: gitarista Sæþór Maríus "Pjúddi" Sæþórsson, basák Svavar "Svabbi" Austmann a dlhoročný bubeník Guðmundur Óli Pálmason, ktorý je však v roku 2015 nahradený Hallgrímur Jón "Grimsi" Hallgrímsson-om.

Začínali spočiatku ako black/viking/post-metalová kapela s debutom Í Blóði og... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Sólstafir 2002 Sólstafir - Í Blóði og Anda
hodnocení/rating Sólstafir - Í Blóði og Anda
0/0
recenze/hodnocení
Sólstafir 2005 Sólstafir - Masterpiece Of Bitterness
hodnocení/rating Sólstafir - Masterpiece Of Bitterness
0/0
recenze/hodnocení
Sólstafir 2009 Sólstafir - Köld
hodnocení/rating Sólstafir - Köld
0/0
recenze/hodnocení
Sólstafir 2011 Sólstafir - Svartir Sandar
hodnocení/rating Sólstafir - Svartir Sandar
0/0
recenze/hodnocení
Sólstafir 2014 Sólstafir - Ótta
hodnocení/rating Sólstafir - Ótta
0/0
recenze/hodnocení
Sólstafir 2017 Sólstafir - Berdreyminn
hodnocení/rating Sólstafir - Berdreyminn
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000