Running Wild

Kapela Running Wild - založena v Hamburku a pojmenovaná podle stejnojmenné písně od Judas Priest - byla jedním z čelních představitelů heavy / speed metalu německé školy a její tvorba je navždy neodmyslitelně spjata s pirátskou tématikou. Frontmanem a duší sestavy je zpěvák a kytarista Rolf "Rock´n´Rolf" Kasparek a zřejmě nejzásadnějším albem "Under Jolly Roger" z roku 1987.

Kapela debutovala v roce 1984 na sampleru Death Metal a spolu s ní se na něm objevily skupiny Hellhammer, Avenger, nebo Helloween. Ještě v tom samém roce Running Wild vydávají i svou prvotinu "Gates To Purgatory" a očistec mohl začít..

V roce 2009 Rock´n´Rolf ohlásil konec kapely a 30.06. ve Wackenu proběhl její poslední koncert. Nicméně o... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Running 1984 Running Wild - Gates To Purgatory
hodnocení/rating Running Wild - Gates To Purgatory
0/0
recenze/hodnocení
Running 1985 Running Wild - Branded And Exiled
hodnocení/rating Running Wild - Branded And Exiled
0/0
recenze/hodnocení
Running 1987 Running Wild - Under Jolly Roger
hodnocení/rating Running Wild - Under Jolly Roger
0/0
recenze/hodnocení
Running 1988 Running Wild - Ready For Boarding
hodnocení/rating Running Wild - Ready For Boarding
0/0
recenze/hodnocení
Running 1988 Running Wild - Port Royal
hodnocení/rating Running Wild - Port Royal
0/0
recenze/hodnocení
Running 1989 Running Wild - Death Or Glory
hodnocení/rating Running Wild - Death Or Glory
0/0
recenze/hodnocení
Running 1990 Running Wild - Death Or Glory Tour Live
hodnocení/rating Running Wild - Death Or Glory Tour Live
0/0
recenze/hodnocení
Running 1991 Running Wild - Blazon Stone
hodnocení/rating Running Wild - Blazon Stone
1/1
recenze/hodnocení
Running 1991 Running Wild - The First Years Of Piracy
hodnocení/rating Running Wild - The First Years Of Piracy
0/0
recenze/hodnocení
Running 1992 Running Wild - Pile Of Skulls
hodnocení/rating Running Wild - Pile Of Skulls
0/0
recenze/hodnocení
Running 1994 Running Wild - Black Hand Inn
hodnocení/rating Running Wild - Black Hand Inn
0/0
recenze/hodnocení
Running 1995 Running Wild - Masquerade
hodnocení/rating Running Wild - Masquerade
0/0
recenze/hodnocení
Running 1998 Running Wild - The Story Of Jolly Roger
hodnocení/rating Running Wild - The Story Of Jolly Roger
0/0
recenze/hodnocení
Running 1998 Running Wild - The Rivalry
hodnocení/rating Running Wild - The Rivalry
0/0
recenze/hodnocení
Running 2000 Running Wild - Victory
hodnocení/rating Running Wild - Victory
0/0
recenze/hodnocení
Running 2002 Running Wild - The Brotherhood
hodnocení/rating Running Wild - The Brotherhood
0/0
recenze/hodnocení
Running 2002 Running Wild - Live
hodnocení/rating Running Wild - Live
0/0
recenze/hodnocení
Running 2002 Running Wild - Live [DVD]
hodnocení/rating Running Wild - Live [DVD]
0/0
recenze/hodnocení
Running 2003 Running Wild - 20 Years In History
hodnocení/rating Running Wild - 20 Years In History
0/0
recenze/hodnocení
Running 2005 Running Wild - Rogues En Vogue
hodnocení/rating Running Wild - Rogues En Vogue
0/0
recenze/hodnocení
Running 2006 Running Wild - Best Of Adrian
hodnocení/rating Running Wild - Best Of Adrian
0/0
recenze/hodnocení
Running 2011 Running Wild - The Final Jolly Roger
hodnocení/rating Running Wild - The Final Jolly Roger
0/0
recenze/hodnocení
Running 2011 Running Wild - The Final Jolly Roger [DVD]
hodnocení/rating Running Wild - The Final Jolly Roger [DVD]
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000