Rundgren, Todd

Významný americký producent, multiinštrumentalista a tvorca reklám a videoklipov, Todd Rundgren (jún 1948), patrí k popredným umelcom spoza Veľkej mláky. V 60. rokoch pôsobil v skupine The Nazz, s ktorou nahral tri albumy, Nazz (1968), Nazz Nazz (1969) a III (1971). V roku 1970 mu vyšiel debutový album Runt (keďže tak pomenoval aj svoju skupinu, niekedy sa do sólovej tvorby nezarátava) a potom nasledovalo množstvo diel. Od roku 1973 okrem sólovej kariéry šéfoval aj progresívnej kapele Todd Rundgren’s Utopia. Štýlovo sa pohyboval azda vo všetkom, čo existovalo a existuje, rock, pop, psychedélia, zappovské úlety, blues – nič mu nebolo cudzie. Množstvo albumov nahral sám,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rundgren, 1970 Rundgren, Todd - Runt
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Runt
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1971 Rundgren, Todd - Runt. The ballad of Todd Rundgren
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Runt. The ballad of Todd Rundgren
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1972 Rundgren, Todd - Something/anything
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Something/anything
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1973 Rundgren, Todd - A wizard, a true star
hodnocení/rating Rundgren, Todd - A wizard, a true star
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1974 Rundgren, Todd - Todd
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Todd
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1975 Rundgren, Todd - Initiation
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Initiation
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1976 Rundgren, Todd - Faithful
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Faithful
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1978 Rundgren, Todd - Hermit the mink hollow
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Hermit the mink hollow
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1978 Rundgren, Todd - Back to the bars
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Back to the bars
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1981 Rundgren, Todd - Healing
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Healing
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1983 Rundgren, Todd - The ever popular tortured artist effect
hodnocení/rating Rundgren, Todd - The ever popular tortured artist effect
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1985 Rundgren, Todd - A cappella
hodnocení/rating Rundgren, Todd - A cappella
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1989 Rundgren, Todd - Nearly human
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Nearly human
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1991 Rundgren, Todd - 2nd wind
hodnocení/rating Rundgren, Todd - 2nd wind
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1993 Rundgren, Todd - No world order
hodnocení/rating Rundgren, Todd - No world order
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1994 Rundgren, Todd - No world order lite
hodnocení/rating Rundgren, Todd - No world order lite
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1995 Rundgren, Todd - The individualist
hodnocení/rating Rundgren, Todd - The individualist
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1997 Rundgren, Todd - With a twist
hodnocení/rating Rundgren, Todd - With a twist
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 1998 Rundgren, Todd - Up against it
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Up against it
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 2000 Rundgren, Todd - One long year
hodnocení/rating Rundgren, Todd - One long year
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 2004 Rundgren, Todd - Liars
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Liars
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 2008 Rundgren, Todd - Arena
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Arena
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 2011 Rundgren, Todd - Todd Rundgren’s Johnson
hodnocení/rating Rundgren, Todd - Todd Rundgren’s Johnson
0/0
recenze/hodnocení
Rundgren, 2013 Rundgren, Todd - State
hodnocení/rating Rundgren, Todd - State
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000