Runaways

Když se ozve pojem „dívčí kapela“… taky se osypete a vyvstanou vám před očima nejstrašnější formy trápení za naše hříchy minulé i budoucí? A tuplem ještě k tomu když tu kapelu tvoří 16 – 17leté puberťandy?
Ale co když ty holky nejdou pro panáka a sprosté slovo daleko, o jiných odvazech ani nemluvě? Co když hrajou naprosto skvělou směs rock’n’rollu, punku, hard-rocku …. bezprostředně, s nasazením, jako o život? Berete? Neprohloupíte. Seznamte se ….. The Runaways!!!
První čistě ženskou rockovou kapelu založily na konci roku 1975 dvě sedmnáctky, bubenice Sandy West a kytaristka a zpěvačka Joan Larkin, vystupující pod pseudonymem Joan Jett, které nezávisle na sobě se „vnutily“ producentu Kimu Fowleymu. Ten... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Runaways 1976 Runaways - The Runaways
hodnocení/rating Runaways - The Runaways
0/0
recenze/hodnocení
Runaways 1977 Runaways - Queens of Noise
hodnocení/rating Runaways - Queens of Noise
0/1
recenze/hodnocení
Runaways 1977 Runaways - Waitin' for the Night
hodnocení/rating Runaways - Waitin' for the Night
0/0
recenze/hodnocení
Runaways 1978 Runaways - And Now .... The Runaways
hodnocení/rating Runaways - And Now .... The Runaways
0/0
recenze/hodnocení
Runaways 1980 Runaways - Flaming Schoolgirls
hodnocení/rating Runaways - Flaming Schoolgirls
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000