Runaway Totem

Runaway Totem je jedna z nejbizarnějších italských skupin. Je řazena do stylové škatulky zeuhl a tak je nabíledni, že se v její tvorbě nachází hojné odkazy na francouzskou skupinu Magma. Typické je bohaté nástrojové obsazení a skvělý zpěv. K zaslechnutí jsou i vlivy King Crimson, Amon Düül II. či Gentle Giant. (luk63, 9/2011)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Runaway 1993 Runaway Totem - Trimegisto
hodnocení/rating Runaway Totem - Trimegisto
0/0
recenze/hodnocení
Runaway 1996 Runaway Totem - Zed
hodnocení/rating Runaway Totem - Zed
0/0
recenze/hodnocení
Runaway 1999 Runaway Totem - Andromeda
hodnocení/rating Runaway Totem - Andromeda
0/0
recenze/hodnocení
Runaway 2002 Runaway Totem - Tep Zeri (L'era degli dei)
hodnocení/rating Runaway Totem - Tep Zeri (L'era degli dei)
1/1
recenze/hodnocení
Runaway 2004 Runaway Totem - Pleroma
hodnocení/rating Runaway Totem - Pleroma
1/1
recenze/hodnocení
Runaway 2007 Runaway Totem - Esameron
hodnocení/rating Runaway Totem - Esameron
0/0
recenze/hodnocení
Runaway 2009 Runaway Totem - Manu Menes
hodnocení/rating Runaway Totem - Manu Menes
0/0
recenze/hodnocení
Runaway 2011 Runaway Totem - Le Roi du Monde
hodnocení/rating Runaway Totem - Le Roi du Monde
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000